keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Beibi, sä hohdat!

Shiiine ooonnn you craaaaaaazy diaa-aa-mond! Hehkuva iho, oh yes plz. Tänään esittelyssä Anne Kukkohovin luotsaama Supermood. Vuosi sitten Jonnan synttäreiden goodiebagista paljastui Youth Glo -seerumi. Loistavaa, sillä nimenomaan ihon hehkua lisäävät Youth Glot kiehtoivat minua kovasti. Toukokuussa käväisin hakemassa sarjan kuorivan naamion. Hehkuva, kuulas iho on aina tavoitelistani kärjessä. Kuinkas sitten kävikään?


Youth Glo Radiance Serum luottaa matkipavun, valoa heijastavien ainesosien ja AHA-happojen voimaan. Siinä on muun muassa tyrnimehua, viikunauutetta, omenauutetta, greippiuutetta sekä erilaisia öljyjä. Se lupaa tehdä ihosta ravitun, kiinteämmän ja hohtavan. Seerumi on pakattu pipettipulloon (JES!), ja se levittyy iholle mukavasti. Se imeytyy nopeasti, ja päälle on hyvä levittää kosteusvoide. Seerumi ei ole liian ravitseva nyt kesälläkään. Iho jää todella kauniiksi, ikään kuin sisältä päin valaistuksi. Kuulas ja himmeä lopputulos miellyttää minua kovasti. Lisäksi tuotteessa on kiva tuoksu.

Inci löytyy tästä: KLIK.


The Luxury Peel -kuorinta on melkoinen tapaus. Kerron heti kättelyssä, että tähän kuorintaan olen rakastunut niin syvästi, että kuulutan rakkauttani aina kun siihen tilaisuus tulee. Rakeeton, hedelmähappojen kuorivaan tehoon perustuva kuorinta on parasta, mitä iholleni olen hetkeen tehnyt. Sen jäljiltä iho on kuin vauvan peppu, huokoset vaikuttavat pienemmiltä ja epäpuhtaudet ovat selkeästi vähentyneet. Kuorinnassa on samoja tehoaineita kuin seerumissakin, eli hedelmähappoja. Ne kuorivat todella tehokkaasti. Kuorintaa suositellaan käyttämään maksimissaan kerran viikossa, ja herkkäihoisen kannattaa kokeilla lyhyttä vaikutusaikaa. Itse pidän kuorintaa iholla kymmenisen minuuttia, eikä se suoraan sanoen kovin kivalta tunnu. Ihoa alkaa kuumottaa, ja se muuttuu kirkkaanpunaiseksi. Karu näky säikäytti minut ensimmäisellä käyttökerralla, mutta koska olin osannut varautua, en hätääntynyt. Ihoni punottaa pari tuntia poispesun jälkeenkin, joten ajoitan kuorinnan ilta-aikaan, sillä ihan rapuna en ulos lähde. Lisäksi iho saa levätä ja rauhoittua yön aikana. Aamulla peilistä katsoo sileä nassu. 

Kuorinta on melko juoksevaa ja siinä on miellyttävä minttuinen tuoksu. Inci tästä: KLIK.


Luonnossa punaisuus on karumpaa. 
Supermood voitti minut puolelleen. Tuotteet ovat toimivia ja miellyttäviä käyttää. Lisäksi pakkausdesign saa minulta viisi tähteä. Seerumin hinta on 59 €, kuorinnan 39 €. Varsinkin kuorintaa tulen varmasti ostamaan lisää, sillä en enää voi kuvitella ihonhoitorutiiniani ilman sitä.Joko Supermood on tuttu?

Seerumi saatu

8 kommenttia:

 1. Molemmat mun lempparituotteita. :) Varsinkin seerumi on ihana meikin alla ja kuorinta tekee kyllä ihosta todella sileän. Tuntuu, että sen jälkeen hoitovesi ja seerumi oikein "hulahtaa" ihoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekevät! Olen saanut välillä holvata voidetta ihan huolella, kun iho imee kaiken itseensä. :)

   Poista
 2. Mua vähän pelottaa hedelmähappokuorinnat, mutta pitäisköhän sittenkin karaista nössö luonteeni ja tempaista Supermoodin Luxury Peel tiskiin?;) Tulokset kuulostaa niin houkuttelevilta, mäkin haluan lisäsileyttä ihooni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata turhaan jännätä! On lopulta hellävaraisempi iholle kun rakeelliset kuorinnat, kun mikään ei hankaa. Kipinkapin kauppaan ja liity joukkoon! ;)

   Poista
 3. Ei ole ennestään tuttu brändi minulle. Kuorinnan jälkeen iho näyttää kyllä kieltämättä hurjalta, mutta epäilemättä kyllä toimivaa ja tehokasta tavaraa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen iho säikäytti myös veljeni pahemman kerran. :D Mutta lopussa kiitos seisoo. Iho tuntuu ihanalta!

   Poista
 4. Mulla nää on vielä sillä ikuisella "haluan kokeilla" -listalla, ehdottomasti joskus tuun nämä testaamaan 😊

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!