keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Ilta Nonnulassa

Ihanat naiset ja pieni menninkäisneito, joka vei sydämeni. 
Eräänä toukokuisena viikonloppuna vietettiin Nonnulan Jonnan synttäreitä bloggaajaporukalla. Oli ihana päivä mahtavien naisten seurassa: juttua ja ruokaa riitti. Ja tietenkin saimme kotiinviemisiksi aivan sekapäiset goodie bagit. Jonna on suurten linjojen nainen, kuten kuvista kohta paljastuu. En hirveästi tajunnut ottaa kuvia, koska juutuin kiinni jutusteluun, mutta vähän sain iltaa taltioitua. Ette nyt pääse näkemään esimerkiksi Jonnan kasaamaa huikeaa hajuvesibaaria. Mutta uskokaa kun sanon, se oli ihana.

Kuvista ei ehkä välity kassien koko, mutta ne olivat valtavia. Onnibussissa oli ahdasta, mutta en valita.

Illan sponsoreina toimivat muun muassa Raikastamo ja Pink Vanilla Desserts, jonka tekemät kuppikakut olivat sen verran makoisia, että suunnittelen pyhiinvaellusmatkaa Turkuun.
Yksi illan kohokohdista oli ehdottomasti Jonnan tyttären Mimpen tapaaminen. Panda ja minä saimme kunnian leikkiä Muumeilla ja Barbeilla pienen tyttösen kanssa, tosin ainakin itselläni nuo leikkimistaidot olivat snadisti ruosteessa.

Kuvan otti Panda. Käytiin tyttöjen kanssa kaffella ja rannalla. Muumit nukkuivat sillä välin päikkäreitä. 
Esittelen vielä hieman goodiebagien parhaimmistoa. Alan jutustella näistä pikku hiljaa. Kuvissa näkyvät tuotteet saavat minut hykertelemään innosta, joten juttua seuraa.By Terryn tuotteita en ole koskaan päässyt kokeilemaan, mutta nämä vaikuttavat mahtavilta. 


HAJUVESIÄ. 'Nuff said. 


Supermoodia, Sosaria ja rakastamaani Bio Effectiä. 


Korres!!<3

Vaahtokarkkikuorinta (joka esiintyy melkein joka blogissa!) ja Avonin tissiseerumi, oi kyllä. Kannut kiinteiksi 2016.


Kirsikkana kakun päällä Guerlainia.<3

Niin sanoinko jo, että bileet olivat hauskat, lämminhenkiset, herkulliset ja kaikinpuolin superit. Kiitos Jonna, you rule. 


5 kommenttia:

Kiva kun kävit!