keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kirkkaampi iho vähän äkäseen!

Nyt kun ikää alkaa olla enemmän, olen alkanut arvostaa ihoa kirkastavia tuotteita. Mitä kuulaampi iho on valmiiksi, sitä helpompaa se on meikata. Lisäksi olen huomannut, että ihoni on muuttunut ohuemmaksi. En ole enää samanlainen rasvanaama kuin pari vuotta sitten, enkä voisi olla asiasta enemmän innoissani. Ohentunut iho ei kuitenkaan tahdo enää kestää rakeellisia kuorintoja. VANHUS.

Ergo, päätin kokeilla entsyymikuorintaa, joka on iholle hellävarainen, mutta samalla tehokas. Sokoksen hyllyssä käteeni osui Ziajan Sensitive skin -sarjan entsyymikuorinta. Se on silikoniton, parabeeniton ja tuoksuton, läpinäkyvän geelimäinen kuorinta herkälle iholle. Se lupaa kuoria kuolleen ihosolukon tehokkaasti ja valmistaa ihon hoitotuotteita varten. Lisäksi se tasoittaa ja pehmentää ihoa.


No, kuinkas sitten kävikään? Kuorinta levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Se tuntuu iholla viileältä ja kihelmöi hieman. Kihelmöinti ei kuitenkaan tunnu epämiellyttävältä, päinvastoin. Huuhtelun jälkeen peilistä katsoo tosiaan hieman kirkastunut iho. Konsulentti sanoi, että tämän jälkeen ihon pitäisi puskea ulos kaiken kuonan, mutta tällaista efektiä en ole huomannut, mikä on harmi. Olisihan se tyydyttävää saada puristella mustapäitä pois helposti. Mutta iho on todella freesi ja sen väri on tasaisempi. En vielä osaa sanoa, millaisia vaikutuksia on pitkäaikaisella käytöllä, mutta välitön vaikutuskin on ilahduttava. Iho on pehmeä ja tasainen, ja tosiaan seerumi ja voide humahtavat ihoon samantien.

Kuorinta on mainio tuote herkälle iholle, eikä hintakaan juuri kukkaroa kevennä. Sen hinta Sokoksella on 8,90.

Joko olet kokeillut entsyymikuorintaa? Onko sinulla suosikkia? Vinkkejä otetaan vastaan.

4 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt testata tätä jo pitkään, koska minulla ei ole aiempaa kokemusta entsyymikuorinnoista. Mutta käytän tosi paljon naamioita, jotka kirkastavat ihoa ja esim. Freemanin ananasnaamio sisältää AHA-happoa ja entsyymejä, jotka heleyttävät ihon jo kerrasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, se ananasnaamio! Pitääkin napata se mukaan seuraavaksi. :)

   Poista
 2. Olen, käytän niitä enimmäkseen. Bakelin Pure Peel ja Guinotin entsyymikuorinta on mun lempparit. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!