sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Tunnusmeikkini

Blogeissa kiertänyt haaste kiinnosteli minuakin, joten här tvättas, tästä meikistä minut saattaa tuntea.


Millainen on tunnusmeikkisi?

Hyvin tehty pohja, vahvat kulmat ja huulipuna ovat pyhä kolminaisuus, joiden ympärillä kaikki muu pyörii. Panostan kuitenkin myös silmiin, enkä edes usko sääntöön, jonka mukaan vain yhtä saisi korostaa. Kuitenkin arkimeikissä pakostakin menen helpomman kautta, ja teen yksinkertaisen nudesävyisen silmämeikin ja panostan huuliin. Eniten huulillani viipyvät tummat viininpunaiset, kuten kuvissa, tai kirkkaat puhtaat punaiset. Kesää kohden innostun aina oranssista.

Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle?

Kulmakarvoja ja huulia. Silmät tosiaan saattavat jäädä vähemmälle huomiolle.


Mikä on koko meikin tärkein juttu?

KULMAKARVAT, aina ja ikuisesti. Olen ollut kulmakarvafetisisti jo ennen kuin se tuli muotiin, ja tulen olemaan kun se poistuu muodista. Huolitellut kulmat skarppaavat kasvot paremmin kuin mikään muu. (Sinänsä huvittavaa on se, että koska silmälasini ovat mallia tv, eivät kulmakarvani aina edes näy niiden alta..)


Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi?

Oh, unelma. Sarjassa olisi hyviä pohjatuotteita, eli pari meikkivoidetta erilaisiin tarpeisiin (peittävämpi ja kevyempi); hyvä irtopuuteri ja kivipuuteri; luonnollisen sävyisiä poskipunia shimmerillä ja ilman; kenties nestemäinen poskipunakin; aivat hitosti kulmatuotteita, geeliä, vahaa, puuteria, kynää, pomadaa, kaikkea; sikahyvä ripsiväri; pigmenttinen luomiväripaletti, jossa on nudeja ja vähän tummempia lämpimiä sävyjä, joukossa kenties vihreää ja persikkaa, mattaa ja shimmeriä; kaikenkestäviä rajaustuotteita; ja hulluna huulipunia, kaikissa koostumuksissa ja sateenkaaren väreissä. Ja tuotteet on pakattu jämäköihin, vintagetyylisiin pakkauksiin, vähän kuin Paul&Joella. 
(Alkoi kuola valua kun pohdiskelin näitä. Mikä haave, oma meikkisarja!)


Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?

Öö, luonnollinen mutta näyttävä? Vaikka tykkään puljata meikeillä, haluan samalla olla jotenkin naturaali. Vaikka ihailen contouringia muilla, en koe sen olevan järin arkiystävällistä. Luonnollinen pohja sallii överit muualla, ajattelen.


Millainen on sinun tunnusmeikkisi? 

6 kommenttia:

 1. Superihana meikki! :) Sopii sulle todella hyvin! <3 Sun tunnusmeikki on tähän mennessä lukemistani ja näkemistäni ehdottomasti lähimpänä omaani. Usein suomalaiset tykkäävät jättää huulet ihan neutraaleiksi, mutta mä olen kyllä poikkeus tähän sääntöön. Mielummin jätän silmät kevyemmälle ja korostan huulia. Mutta tuota noin, oikeasti mun tunnusmeikissä korostan ihan kaikkia osa-alueita. Eli en usko minäkään siihen, että saisi korostaa vain yhtä osa-aluetta meikissä :D

  VastaaPoista
 2. Lumenen CC on kyllä rakkautta ja nuo punat oli kivoja, mutta tuo sävy ei näin vanhalle sovi, mutta hei sulle sopii täydellisesti. Nyt on pakko todeta, että onpa upean siniset silmät. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pah vanhuudelle! Ihan varmaan voisi sopia! :)

   Oh, kiitos. <3<3

   Poista

Kiva kun kävit!