keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Ruusunmarjaa hiuksissa

Hiukseni ovat kuivuuteen taipuvaiset ja takkuuntuvat, ja etenkin hennauksen jäljiltä suortuvani kaipaavat ekstrahoitoa. En ole aiemmin hypännyt mukaan hiusöljykelkkaan, koska olen pelännyt, että öljy vain lähmästää ja tekee tukasta liian liukkaan ja päätä nuolevan.

Mutta olinpahan väärässä! Sain syksyllä miitin goodiebagista Cutrinin Premiun Öljyhoidon paksuille ja vahvoille värjätyille hiuksille. Annoin sen seistä koskemattomana useita kuukausia, kunnes joulukuussa päätin vihdoin korkata sen ja kokeilla. Tykästyin välittömästi.


Öljy sisältää argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka imeytyvät hiuksiin nopsaan ja jättävät tukan kiiltäväksi ja hoidetun tuntuiseksi. Tuote lupaa elvyttää, virkistää, vahvistaa ja parantaa hiusten hallittavuutta. Ja lupaukset lunastuvat. Hiukset tosiaan jäävät pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi, eikä jälkeäkään liiskaantumisesta tai turhasta rasvaisuudesta. Oikein annosteltuna öljyhoito antaa hiuksille upeaa kiiltoa ja vahvuutta. 


Tuote on pakattu painavaan lasipulloon, joka muistuttaa vanhoja apteekin lääkepulloja. Tykkään! Pullon suuaukko on tosin isohko, joten annostelun kanssa saa olla tarkkana. Öljy on paksuhkoa, joten se ei hulahda sormien läpi. 


Suosittelen öljyhoitoa sydämestäni paksuille ja karheille hiuksille. Olen ihastunut, ja nyt voisin kuvitella kokeilevani muitakin hiusöljyjä. 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä alan vasta hiffata, tosin öljymuhitteluja rakastan suuresti!:)

   Poista
 2. Mulla on 100% hampunsiemenöljyä jota käytän kasvojen ja tukan kosteutukseen. Mullakin oli aikasemmin sellanen mielikuva, että öljy jättäisi tukan jotenkin rasvaiseksi, mutta tähän mennessä se on vain kosteuttanut ja pehmentänyt tukkaa! :) Levittelen öljyn yleensä pyyhekuiviin hiuksiin niin ei varmastikaan jää rasvaista fiilistä. Toimii! :) Haluaisin itsekin kokeilla arganöljyä, joten tuokin purnukka kuulostaa hyvältä, eli pitää pistää korvan taakse lymyämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, hamppuöljyä en ole kuin maistanut (järkyttävän pahaa!) mutta ihonhoidossa en ole edes tullut ajatelleeksi, vaikka TBS:n hamppurasvoja olenkin käyttänyt.
   Kiitos vinkistä!:)

   Poista
 3. Mä tykkään käyttää öljyjä tosi paljon hiusten latvoihin, koko pituuksiin laitettuna omasta liuhuletistä tulee liian raskas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tein eilen mokan, ja hieroin tätä koko päähän.. Nyt on tukka lintassa..:D:D

   Poista

Kiva kun kävit!