tiistai 29. maaliskuuta 2016

Puuterien aatelia

Puuteri on arkipäivän sankarituote; olen käyttänyt sitä päivittäin murrosiästä lähtien ja testannut monenlaisia koostumuksia ja merkkejä. Joihinkin puutereihin palaan uudestaan ja jotkut ovat olleet susia. Mutta puuteri ei juuri koskaan ole mikään supermielenkiintoinen ja -innostava tuote. Parhaimmillaankin se täyttää tehtävänsä hiljaa. Vaan nyt vastaan tuli niin hyvä puuteri, että minun on pakko mainita se ihan erikseen.


Lumenen Longwear Blur -meikkipuuteri on ehdottomasti yksi parhaita kokeilemiani puutereita. Se on hienojakoista, kestävää ja tosiaan blurraavaa. Meikkipuuterinakin ihan mainiota, mutta nimenomaan viimeistelypuuterina se pääsee loistamaan (tai ennemminkin, hillitsemään loistoa.) Se jättää jälkeensä kauniin pinnan, ja hyvän meikkivoiteen kanssa lopputulos on ihana. Puuterisiveltimen kanssa levitettynä puuteri tekee kasvot"luonnollisen" mattapintaisiksi, eli kakkunaamaa tällä puuterilla ei aikaan saa. Alunperin puuteri on suunniteltu komppaamaan Longwear Blur -meikkivoidetta, joka omalla ihollani ei toimi yhtään. Onneksi en kuitenkaan tuominnut puuteria isosiskonsa perusteella.


Go Lumene, aina vaan.

Mikä on sinusta paras puuteri? Ilmianna lempparisi!

10 kommenttia:

 1. Mä rakastin monta vuotta Sensain meikkipuuteri, nyt on käytössä Shiseido ja tykkään siitä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kaikki japanilainen kosmetiikka kuulostaa aina niin ihanalta.

   Poista
 2. Mä en myöskään tykännyt siitä Longwear Blur meikkiviteesta yhtään. Se näytti mun kasvoilla paksulta ja luonnottomalta pakkelilta enkä suoraan sanottuna tajua alkuunkaan, miksi se on saanut niin kovaa hypetystä. Mutta tämä puuteri onkin toinen juttu! Oli meinaan rakkautta ensikäytöllä <3 Olen täysin samaa mieltä kanssasi tästä, paras puuteri hetkeen :)

  Toinen suosikkipuuterini on theBalmin Sexy Mama, joka taikoo myös ihosta mattapintaisen, mutta ei kakkumaista. Pidän Sexy Mamaa käsilaukun meikkipussissa meikin korjailua varten. Meikin viimeistelyyn kotona käytän joko tätä tai irtopuuteria, vähän fiiliksestä riippuen :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään, mutta vielä enemmän tykkään Lumenen CC-puuterista. :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä hyvä! Saisin vaan olla keltaisempi sävyltään, niin sitten se olis täydellinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu kai sävystä onko puna- vai keltapohjainen. Tämä 1 on keltainen, mielestäni. :)

   Poista
 5. Oma suosikkini on By Terryn hyaluronipuuteri, mulla on nyt siitä pieni näytekoko jonka perusteella ostan kyllä täysikokoisen pakkauksen :) Toimii ainakin 30+ iholla tosi hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta.:) By Terry on kyllä ihan vieras merkki.

   Poista

Kiva kun kävit!