tiistai 23. helmikuuta 2016

Splash of lemon


Olen viimeisen vuoden aikana alkanut lämmetä sitrustuoksuille. Ennen olen pitänyt niitä vessanraikastin-hommina. Vieläkin olen sitä mieltä, että liian usein sitrustuoksut ovat enemmänkin Eau de Canard du toilette, mutta joskus osutaan nappiin. Nyt on vuorossa yksi sellainen täysosuma.


Ostin veljelleni joululahjaksi Lushilta Dad's Garden Lemon tree -tuoksun. Se on lystikkääseen pulloon pakattu, aromaattinen sitrustuoksu, jossa ei ole häivähdystäkään vessasta, sillä sitruksien tuoksu on lähtöisin aidoista öljyistä. Siinä on sitruuna-, lime- ja bergamottiöljyjä ja lisäksi häivähdys laventelia. Tuoksu on raikas ja virkistävä. Se ei ole vaikea, mutta jotenkin siinä on luonnetta, kuten Lushin tuoksuissa aina. Johtunee laventelista ja nimenomaan luonnonöljyistä.


Dad's Garden Lemon tree on kuin luotu kevääseen ja kesään. Se tuoksuu auringonpaisteelta ja raikkaalta tuulahdukselta. Tuoksu on unisex, ja sopii pikkuveljelleni loistavasti. Se ei ole lainkaan raskas, ja överivaara on olematon. Tuoksun kesto on kuitenkin yllättävän hyvä, vaikka yleensä sitrukset eivät olekaan pysyvää sorttia. Tätä tuoksutellessa alkaa tehdä mieli saada silmille aurinkolasit, toiseen käteen gintonic ja päästä makoilemaan viltille.


Kesänodottaja ja sitruksien ystävä, nappaa tämä itsellesi! Tämä on myös mainio lahjaidea kevään sankareille.

10 kommenttia:

 1. Onpas hauskan näköinen puteli! :)

  VastaaPoista
 2. Siis toi mielikuva arskoista ja gintonicista. Voisko tää talvi loppua jo, mä oisin niin valmis keväälle :D

  VastaaPoista
 3. Hah, niin samaa mieltä sitrustuoksuista, vaatii tosi erilaisen, että tykkään. :D

  VastaaPoista
 4. Nyt en kestä mikä pullo, haluan ja ukon on paras tykätä! Tosin tykkää vahvoista tuoksuista, mutta ei voi mitään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kevyt virkistää! Ei muuta kun ostoksille!;)

   Poista
 5. Pitääkin käydä Lushin nettikaupassa, koska sieltä löytyy jo kaikki pääsiäistuotteet. Itse olen hirmuinen sitrusfani, joten varmasti tykkäisin tästäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kausituotteet! Olen vahva, olen vahva...:D

   Poista

Kiva kun kävit!