maanantai 16. kesäkuuta 2014

HG: Tigi "Small Talk"

Löydän harvoin hiustuotteita, jotka olisivat jotenkin niin ihmeellisiä, että en voisi elää ilman niitä. Lushin palashampoo on sellainen, mutta muuten vaihtelen iloisesti lakkoja ja vaahtoja, enkä osaa oikein edes vaatia paljoa.


Tällä puheella olen löytänyt täydellisen muotoilutuotteen, joka antaa tuuheutta ja hyvän pohjan kampauksille. Tigin Small Talk ("Thickifier - Energizer - Stylizer") on kaikkea, mitä olen etsinyt. Levitän sitä kosteisiin hiuksiin, ja annan kuivua. Tukka saa sopivasti massaa ja käsiteltävyyttä. Lisäksi se jättää hiukset sopivan pehmeiksi tekemättä niistä kuitenkaan superliukkaita. Oma tukkani on hennauksen takia suht karhea, mutta ei kuitenkaan mikään liian kihara leijonanharja, joten tuuheus ja pehmeys samalla tuotteella on aika hieno saavutus.

Pari negatiivista sanaa: jos Small Talkia levittää hiuksiin liikaa, niistä tulee tahmeat ja limaiset. Tuotteen tuoksu, no, ei se ihan maailman paras ole. Tai jos tykkää esanssimustikasta, niin joo.

(Tigi ei muuten valmista itselleni sopivia tuotteita, joten tämä on silkka ylläri. Yleensä firman tuotteet tekevät tukastani tosi limaisen, ja ne tuoksut... Ei ei. Teininä firman tyyli upposi paremmin, näin sitä aikuistuu.)Tuotteen hinta pyörii siellä kahdessakympissä, paikasta riippuen. Suosittelen lämpimästi kaikille linttahiuksille.

Päivän biisinä soi Coldplayn "Magic."


Onko kokemuksia tästä tuotteesta? Hyviä vinkkejä? Please, alla on tilaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!