keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Huuhaa eli ei: rasvaisen ihon seerumi

Koska olen tunnetusti helppo kohde markkinamiesten lupauksille, varsinkin kun puhutaan kosmetiikasta, uskoin taas kiiltäviin lauseisiin ("PIENEMMÄT IHOHUOKOSET! TASAISEMPI IHO!") ja ostin uuden purtilon. Puolustuksekseni mainittakoon, että sain sen halvemmalla ja olihan minulla äsken synttärit.

Kyseessä oleva purtilo on Yves Rocherin Sebo végétal -seerumi. Nappasin kuvailun Yvesin nettisivuilta:

"Kevyt ja raikas seerumi supistaa ihohuokosia ja saa ihon hengittämään jälleen. Sisältää vuohennokan juurta, joka tasapainottaa ihoa ja imee itseensä ylimääräisen talin ihoa kuivattamatta. Epätasaisuudet silottuvat, iho saa kauniin mattapinnan ja huokoset näyttävät pienemmiltä."

Viikon käytön jälkeen suuria ihmeitä ei toki ole tapahtunut, mutta kyllä, ihon väri on kirkastunut ja ne pattifinnit ovat poissa. Lisäksi iho pysyy mattapintaisena todellakin pitempään. En tiedä johtuuko se huolellisesta puhdistamisesta, runsaasta veden juonnista, planeettojen asennosta vai tästä seerumista, mutta mielelläänhän tätä muutosta katselee. Väitän, että seerumi ei ainakaan ole haitannut. 

Seerumit ovat vähän sitä osastoa, että ovatko ihan huuhaata, mutta minä ainakin tykkään. Ylimääräinen kosteutus ja hoito ei voi olla pahasta, eihän?

Päivän biisi on itseoikeutetusti Siekkareiden Huuhaa Puuhaa.


Pimpelipom, tällaista tänään! Ekstrana kuva eilisestä sateenkaaresta. Kokonainen kaari! Wouu!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit!