perjantai 7. helmikuuta 2014

Aina yksi asia mielessä

Jouduin sunnuntaina pieneen leikkaukseen. Maanantaina isä haki minut Porista, ja koukkasimme apteekin kautta hakemaan minulle kipulääkkeitä. Luulin olevani aika pihalla (hei vaan, lääkitys) mutta kun astuin apteekin ovista sisään, näköni kirkastui. Unohdin kaiken muun ja juoksin sitä kohti: elf Cosmetics! Suomessa! Raumalla! Valtakadun apteekissa! WHAAT?

Sopotin farmaseutille jotain sekavaa ja lykkäsin reseptin ja kelakortin tämän kouraan. Samalla käteni jo hamusi edullista värikosmetiikkaa. Menin miltei paniikkiin, koska valinnanvaraa oli niin paljon. Tuskastuin, koska olin kuitenkin aika tuskissani. Ymmärsin, että nyt en kykene tekemään järkeviä päätöksiä.


Jotain tarttui liimaisiin näppeihini: Eyeliner & shadow stick (sävy Basic/Brown) sekä Healthy Glow Bronzer (sävy 2401 Sun kissed) 

En ole jaksanut testailla, koska tokkuroissa meikkaaminen ei ole kivaa. Nopealla hipelöinnin perusteella voin sanoa, että ihan hyvältä vaikuttaa. Raporttia seuraa, pikimmiten.

Nyt en edes muista, mitä kaikkea olisi ollut tarjolla. Palaan rikospaikalle, pian. Tapaus kertoo minusta aika paljon: aivan sama, mitä tapahtuu, minä innostun kosmetiikasta suorastaan epäterveellisellä tavalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!