tiistai 27. marraskuuta 2012

Hengissä, rauhallinen, tyytyväinen

Olen elossa, ja valtava stressi helpotti tutkinnon myötä. Nyt voin keskittyä vähän muuhunkin, kuten hassujen sovitusten vääntämiseen Myytille, iltojen istumiseen kivojen ihmisten seurassa ja joulun uhkaavaan lähestymiseen. Pesin tänään ensimmäistä kertaa pyykkiä kahteen viikkoon. Siivosin. Olo on uudistunut.

Aamuja ilostuttaa Cafetorian tuore kahvi (Kenya AA), iltoja sulostuttaa Clipperin lemmentee. Huoneessani on kukkia, vaikken omista maljakoita. En välitä, paljoa. Pian tulee ehkä lunta, ja musiikki on kivaa. Ihmiset ympärillä ovat kivoja myös.


Eloisin terveisin elävä ihmislapsi. Liitän tähän mitä loistavimman Spotify-soittolistan, nörtin ja trivian ystävälle kuin nakutetun. Tässä, Martin ja Ismon Suuri triptyykkilista

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Hauska kuulla, että listasta on ollut iloa! Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun listamme on noteerattu blogosfäärissä! :)

  Väsäsimme juuri kuluneena viikonloppuna taulukon, jossa kerrotaan ideoista triptyykkien takana ja kommentoidaan yksittäisiä kappalevalintoja. Listasta löytyy myös linkki huumoritriptyykkilistalle, ajatuksella: "Joskus triptyykin idea on hauska, mutta sen kuunteleminen tuskaa."

  Tervetuloa tutustumaan:
  https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AlfBC82YROomdGtDbks1dHBnVDQ5Y3duc05VX011U2c&output=html

  VastaaPoista
 2. Helmi!

  Kiitos listasta, se voiteli syksyllä faktojen, listojen ja kaikenlaisen nippelitiedon ystävää. Ja kirjoittamanne lista! Ai ai. Ihanaa. Saatte vilpittömän ihailuni;))

  (Huumoritriptyykkiin tutustun varoen!)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!