tiistai 23. heinäkuuta 2019

Viime viikkojen löydöt (ja varastetut)

Miksi ihmeessä odottelen aina viikko- ja kuukausitolkulla, että voin tehdä kattavia kirppis/ostopostauksia? Ehkä voisin rentoutua tässäkin asiassa, ja alkaa esitellä löytöjä sitä mukaa kun niitä teen. Etenkin jos takana on pari oikein hyvää viikkoa, kuten nyt. Nykyään yritän ostaa vähemmän, myös kirppiksiltä, koska liika tavara on liikaa, oli alkuperä mikä tahansa. Nämä jutut ovat suurilta osin tarpeeseen. Mukana myös yksi ihan uutena saatu juttu ja yksi äidiltä anastettu.

Ensin se uusi juttu: Never too Lake -merkin Midsummer Rose -korvakorut. Voitin ne Alohair-blogin Instagram-arvonnassa. (Nyt on väliviivaa!) Aivan lumoavan kauniit, Lappeenrannassa valmistetut puiset korvikset sopivat tyyliini kuin nyrkki nenuun. Rakastan!


Joskus sitä vaan ihmettelee, että miten käy hyvä munkki. Olen koko kesän puhunut isälleni, että haluaisin kunnon merimiesvillapaidan. Suunnittelin sellaisen ostamista Edinburghista, kun sinne loppukesästä matkustan. Mutta kas vaan, täydellinen metsänvihreä yksilö tuli vastaan Vanhan Rauman pihakirppiksellä. Iskä sen taisi bongata ja olimme molemmat aika ilahtuneita, että hei, tällaisesta on puhuttu! Vintagevillis, joka on todnäk Made in UK, on 100% merinovillaa ja kustansi 4 euroa. NELJÄ HITON EUROA.


Must de Cartier EdT löytyi myös pihakirppikseltä. Jälleen iskä bongasi. Aito vintagetuoksu, suoraan 80-luvulta. Pullo on lähes täysi, ja tuoksu on upeassa kunnossa. Nahkainen suojakuori on upea lisä. En ole vielä ehtinyt tutustua tuoksuun kovin syvällisesti, mutta pidän siitä jo nyt. Aika omintakeinen tuoksu, just sellainen sopivan mummo ja powerhouse minulle. Ja hinta? No 1 euro. EURO.


Arabian pilkkumin anastin (no sain!) äidiltä, kun valittelin kunnon leivontakulhon puutetta. Minua ärsyttää muoviset kulhot, ja olen alkanut etsiä metallisia ja posliinisia. Tämä vanha kulho on aivan täydellinen. Odotan, että pääsen kohottelemaan ja vaivaamaan pullataikinaa tässä.


Symppis pikkuhyllykkö löytyi, ylläri, pihakirppikseltä. Vitosella sain tulevan kodin maustehyllyn.


Sadetakki oli hyvin tarpeellinen ja mukava löytö Kirpputori Eveliinasta. Armeijanvihreä perustakki tulee taatusti kovaan käyttöön syssymmällä. Jotkut sadehousut olisi vielä kova sana, niin voisi pyöräillä vaikka sataisi kissoja ja koiria.


Karhun Albatross-tennarit löysin Tori.fi:stä 40 eurolla. Vanhat Converset alkoivat olla hävyttömän näköiset (toki niitä vielä käytän, älkää kuvitelko että heittäisin edes rikkinäisiä kenkiä pois.......) ja olen jonkin aikaa haaveillut Karhuista. Kun nämä tulivat vastaan, en odotellut. Koko on 39, ja oikeasti jalkani on 37-38, mutta eivät ole piiruakaan liian isot. Mitoitus on siis heillä aivan omanlaisensa. Ihan vaan vinkkinä jos olet Karhuostoksille menossa.


Sellaisia kivoja juttuja! Oletko itse tehnyt löytöjä viime aikoina? Uutena tai vanhana? 

10 kommenttia:

  1. No nyt on ollut kyllä phikirppiksellä helmiä! Toi villapaita, en tajua, kuka myy sen 4 eurolla? Pakko pitää sitä sysirumana (jota ei tod. ole vaan ihana!). :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Kaiken lisäksi tiedän myyjän; hän on käsityöalalla. 🙈😂 Mutta toisen roska jne.

      Poista
  2. Ai, että pilkkumi -sana sykähdyttää aina, kun sen kuulee. Lapsena meillä puhuttiin aina pilkkumista, ja olin perin hämmentynyt aikuisena, kun kaikki eivät ko. sanaa edes tunnista. Pilkkumi on hieno sana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin sitä kuulee käytettävän, totta! Mahtaakohan olla lounaisrannikon sanastoa? Täytyy alkaa viljellä sanaa enemmän! 😊💛

      Poista
  3. Ompas huikeita löytöjä. Aina ihana lukea tällaisista.

    VastaaPoista
  4. Nuo korvakorut on niin kauniit! <3 Multakin löytyy parit! Ja ihana tuo sun löytämä villapaita! Ihan älyttömän hyvä löytö neljällä eurolla! :) Pikku hyllykkökin söpö! Mäkin haluan kirppiksille kiertelemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korvikset ovat niin ihanat, etten ole juuri muita hetkeen käyttänytkään! 💛 Kirppiksillä kiertely on parasta, koska ikinä ei voi tietää mitä aarteita voi löytää!

      Poista
  5. Mä oon alkanut haaveileen oikeasta sadetakista, joten tuo sun on manio löytö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosia olen etsinyt ja vihdoin tuli hyvä vastaan. Tosin kaikkein mieluiten haluaisin sen keltaisen Ultra Bra -takin. 🙈😂

      Poista

Kiva kun kävit!