maanantai 27. marraskuuta 2017

Have you met Matt(e) H.?

theBalm on merkki, joka on kiinnostanut minua pitkään. Olen saanut pari minikokoista hohtotuotetta, mutta niitä enempää minulla ei kokemusta theBalmista ole. Dublinissa hipelöin muutamaa tuotetta, mutta jotenkaan ostosinto ei iskenyt. (Se oli muuten hassua! Olin suunnitellut ostavani kaikenlaista ihanaa kosmetiikkaa, mitä Suomesta ei saa. Lopulta en ostanut juuri mitään, sillä minuun iski jokin angsti. No jaa, bara saker. Mutta huvittavaa; aina minulle käy näin!) I Love Me -messuilla oli kuitenkin myynnissä joitakin theBalmin tuotteita, ja pusersin itseni väkijoukon läpi testailemaan niitä. En kovin pitkään pystynyt pitämään puoliani, joten kerkesin lähinnä nappaamaan käteeni Meet Matt(e) Hughes -huulipunan sävyssä Trustworthy, tehdä ostospäätöksen ja paeta sen kanssa kassalle. Hintahan oli melkoisen passeli, 6 euroa. Ajattelin, että tähän hintaan kehtaan ostaa punan testaamatta.


Ja onneksi kävi niin, että sävy on ihan mahtava. Se on terrakottaisen ruskea, täydellinen syyssävy. Se on näyttävä ja samalla neutraali. Nettikuvissa se näyttää vaaleammalta kuin livenä, mutta minulla siitä tulee suht tumma, oranssiin taittava ruskea. Tällaista sävyä minulla ei ole aiemmin ollutkaan.

Tältä puna näyttää naamalla. Naama on väsynyt, todella väsynyt. God bless highlighter.

Punan tuntuma on huulilla arvattaenkin kuivahko. Se on kuitenkin ohut ja kevyt, joten puna pysyy kuin tauti. Mattapunien suurkuluttajana olen itse tottunut kuivaan tuntumaan, joten tämä ei ollut minulle shokki. Pohjustamalla huulet joko primerilla tai rasvalla tuntu muuttuu mukavammaksi. Masa kestää huulilla moitteettomasti. Ainoastaan rasva liuottaa sen pois. Onneksi uudelleen lisääminen ei murusta punaa kamalaksi. Monien nestemäisten punien helmasynti on se, että ne muuttuvat fliiteiksi huulilla. Meet Matt(e) Hughes ei lankea tähän syntiin. Halleluja! Plussaa on ihana minttuinen tuoksu ja soma pakkaus.


theBalmia ei toistaiseksi saa mistään kivijalkakaupasta, mutta netistä voi tilata jne. Elevenillä punan hinta on 17,80. Haluaisin seuraavaksi päästä kokeilemaan luomivärejä, niitähän hehkutetaan joka toisessa blogissa.

Joko tämä huulipuna on tullut tutuksi? Tykkäätkö? 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Tykkään kun on samalla neutraali mutta näyttävä. Monikäyttöinen!:)

   Poista
 2. Tosi upea sävy ja miten hyvin sopii sulle (tähän sellainen yhdessä oleva peukalo ja etusormi -käsiemoji ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos! (Milloin emojit tulevat bloggeriin, kysynpä vaan!!:D)

   Poista

Kiva kun kävit!