sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Vadelmaista hoivaa iholle

Ah, vaihtuvat vuodenajat! Rakastan Suomen säitä, kaikkia niistä. Erityinen paikka sydämessäni on kylmenevillä keleillä, syksyllä ja talvella. Ihoni on kuitenkin eri mieltä sydämeni kanssa, ja alkaa protestoida aina kun lokakuu saa. Mutta en ole moksiskaan, sillä tiedän, mistä saan avun. Apu tulee Herralta, juu, mutta tällä kertaa myös öljyiltä. Olen meuhannut manteliöljystä useampaan otteeseen, ja se on ehdottomasti kaiken ihonhoitoni kivijalkoja. Mutta nyt sen rinnalle on noussut toinen aivan yhtä ihana öljy. Kotimaisen Ekopharman Vadelmansiemenöljy. Voitin pullon tätä ihanaa ainetta Tiia K:n arvonnasta jo keväällä, mutta menetin sydämeni vasta syksyn alussa.


Nuorelle, pintakuivalle ja sekaiholle tarkoitettu öljy on minun tarpeisiini niin sanotusti the shit. Se kosteuttaa tehokkaasti, mutta imeytyy silti nopeasti. Se ei jätä jälkeensä öljyistä ja kiiltelevää nassua, vaan heleän ja vauvanpyllynpehmoisen naamataulun, jota tekisi mieli vaan hipelöidä. Tuotteessa on vadelman siemenöljyn lisäksi rypäleen siemenöljyä, joka onkin minulle vanha tuttu. (Rypäleen siemenöljy on kevyttä ja sopii nuorelle iholle hyvin. En ole ihan varma, onko ihoni enää nuori, mutta välillä se ainakin käyttäytyy kuin teini.) Molemmissa öljyissä on paljon vitamiineja, hyviä rasvahappoja sekä suojaavia antioksidantteja. Ekopharma on sujauttanut joukkoon myös E-vitamiinia, joka muun muassa suojaa ihoa.

Yleensä käytän öljyä iltaisin, mutta nyt olen kokeillut sitä myös päiväkäytössä, sillä naamani tuntuu hilseilevän irti. Se ei ehkä ole ihan paras meikinalusvoide, mutta meikittöminä päivinä se ajaa asiansa oikein hyvin. Ihoni jää kuulaaksi ja kosteutetuksi. Öljy on pakattu pipettipulloon (ou jes!), ja siinä on mieto tuoksu, josta en osaa sanoa, onko se käytettyjen öljyjen ominaistuoksu vai lisätty hajuste. Mieto se on joka tapauksessa. Tuote on cruelty free ja vegaaninen.

Ekopharma vaikuttaa kiehtovalta brändiltä. Harmi vaan, että saatavuus näyttäisi olevan aika rajattu. En ole vielä bongannut merkin tuotteita mistään kivijalkakaupasta. Se on sääli.

Joko olet siirtynyt talvisempaan ihonhoitoon? Käytätkö öljyjä myös ulkoisesti?

6 kommenttia:

 1. Ekopharmalla on monta hyvää tuotetta, harmi tosiaankin, että saatavuus ei ole kovin huippuhelppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma kaikista Ekopharman tuotteita käyttävistä hoitoloista niitä saa. Ja netistä toki. Mutta olisi hienoa, että näitä saisi vaikka Stokkalta. :)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä kuin Dzinni, Ekopharman tuotteiden saatavuus on melkein kiven takana. Toivottavasti niitä tulee myyntiin ihan normikauppoihinkin joskus, koska hoitoloihin ei yleensä tule lähdettyä ostoksille jonkin tietyn brändin perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse uskalla edes astua hoitoloihin sisälle. Joku hölmö lapsellinen pelko.:D :D

   Poista
 3. Käytän öljyjä, ilman niitä en enää tulisi toimeen :) Taputtelen sen viimeisenä tuotteena lukitsemaan muut ihonhoitotuotteet ja niiden antaman kosteuden paikoilleen ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Itse käytän ihan vaan pelkkänä kosteuttajana, joskus seerumin päällä. Nytkin tuntuu, että lutraamisen jälkeen naama kiristää, joten seuraavaksi laitan vielä voiteenkin alle. :)

   Poista

Kiva kun kävit!