maanantai 25. syyskuuta 2017

Dr. Paw Paw

Tein Dublinin reissulla todella vähän ostoksia, mutta Penney'siltä (paikallinen Primark. En suosittele, oli todella ahdistava kokemus. Paitsi kosmetiikkaosasto, se oli ihan kiva, mutta kosmetiikkaosastot ovat aina kivoja.) tarttui mukaan Dr. Paw Paw -merkkinen sävyttävä huulivoide. En ollut aiemmin kuullutkaan moisesta merkistä, mutta pakkaus näytti kivalta ja hintakin oli alhainen, joten miksipä ei. Sävyttäville huulivoiteille on sitä paitsi aina kysyntää.


Voide on paksuhkoa, mutta levittyy huulille liukkaasti. Se antaa kauniin punaista sävyä oikein hyvin, ja kerrostamalla saa aikaan suhteellisen intensiivistäkin jälkeä. Voide kosteuttaa ja tuntuu miellyttävältä. Vaikka koostumus on liukas, ei se karkaile juonteisiin. Dr. Paw Paw'in tuotteet perustuvat papaijaan, aloe veraan ja oliiviöljyyn. Ne ovat ainesosiltaan erittäin simppeleitä. Tuotteessa ei ole tuoksua, mikä on omasta mielestäni vähän mälsää. Käsittääkseni voide on vegaaninen ja cruelty free. Voide on vaseliinipohjainen, mutta itse en haekaan siltä muuta kuin mukavaa tunnetta ja sävyä. Sitä suositellaan käytettäväksi myös poskipunanana. Toimii moitteettomasti siinäkin tehtävässä, itse en vaan voidemaisista poskipunista niin perusta. Kuten kuvasta huomaa, voiteella saa aikaan todella nätin ja luonnollisen lopputuloksen.


Iso peukku siis Dr. Paw Paw'lle. Tämä voide tulee kulkemaan mukana syksyn riennoissa.

Ps. Muistahan I Love Me -messulippuarvonta!

6 kommenttia:

 1. Jess, Dr. Paw Paw näyttää ja kuulostaa hyvältä. En ole koskaan käynyt Penneys'issä tai Primarkissa, mutta voin kyllä kuvitella, että ne saattavat olla aika ahdistavia paikkoja. Kammoan täpötäysiä ja ahtaita ryysis-paikkoja, minkä takia verkkokaupat onkin erityisen kivoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pidä itseäni väkijoukoista ahdistujana, mutta tuo kauppa oli kyllä niin sanotusti nextillä levelillä. Ja ehkä siihen liittyy se sotkuisuus ja tavaran tolkuton määrä. Hrr......... Normi-Ikea ei tunnu missään. :D

   Poista
 2. Tosi nätti, toi Paw Paw on noin muutenkin kiinnostava brändi, olen netissä katsellut usein kiinnostuneena. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava monitoimituote! Kannattaa jostain napata kokeiluun. :)

   Poista
 3. En oo aiemmin kuullut tästä merkistä, hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva voide! Kantsii kokeilla, jos tilaisuus tulee. :)

   Poista

Kiva kun kävit!