tiistai 8. elokuuta 2017

Viime aikojen kirppistelyä

Kirpputoriharrastus on tuottanut viimekuukausina tulosta! Tuntuu, että valikoima tekee aaltoliikettä: joskus löydän paljon ja ihanaa, joskus en niin mitään. Mutta sehän se viehätys kirppistelyssä on: koskaan ei voi tietää, mitä herkkuja tulee vastaan. Tässä muutamia kivoja löytöjä. Mainittavaa on, että löysin viime viikolla vaatteita- niitä en ole löytänyt aikoihin.


Huippupäheä puuvillainen takkimekko, ajoitan 70-luvulle. En ole hetkeen ihan näin värikkäitä vaatteita käyttänyt, mutta paritan tämän mielessäni mustiin trikoisiin ja tennareihin, joten ehkä se niillä neutralisoituu. ("Ihme karjakkomekko!" rääkäisi isäni.) Rauman Vaikiki-kirppis.


Jokapoikapaitoja ei koskaan voi olla liikaa. Haalin niitä aina, kun tulee vastaan sopivaan hintaan. Tämä harmaa yksilö irtosi kolmella eurolla. Muutamaa loosia aiemmin myynnissä oli suht samankuntoinen musta paita, hintaa oli lätkäisty 50 euroa. Mutta nämähän maksavat uutenakin about saman verran... Haloo! Kirpputori Eveliina, Rauma.


Tämä takki jakaa mielipiteitä kotona, mutta ihan sama, koska se on upea. Sopivan ällöttävä ja kuitenkin älyttömän tyylikäs. Väittäisin, että ehtaa kasaria. Aion poistaa olkatoppaukset, sillä ladonovi ei enää levennystä kaipaa. Eveliina, Rauma



Milla Magiamaiset kengät ovat luultavasti tekonahkaa, mutta eipä tuo haittaa. Mustille korkkareille on aina käyttöä, ja malli on hauska. Eveliina.


Turun torilta löytyi kauan kaipaamani munakenno mintunvihreänä. Tämä on ns. munasalkku (tirsk), mutta kansi oli irronnut. Ei se mitään, sillä hauska tämä on näinkin. Sopii mintunvihreään leipäkoriini!


Neuvostovalmisteiset suola-ja pippurisirottimet. En voinut jättää näitä hyllyyn. Niin somat. Torin Kymppi, Rauma.


Olen sentimentaalinen hölmö. Kun löysin tämän milleniumpussukan Eveliinasta, oli minun pakko ostaa se. Mummulassa oli tämä samanlainen vessassa, mummu säilytti siinä harjoja ja kampoja. Ajattelin utilisoida tämän samaan tarkoitukseen. Ihan turhake, mutta kun nostalgia. 


Olen haaveillut tismalleen tällaisesta huivista iät ja ajat. Se osuikin eteeni Vallilan Stoorissa ihan mitättömään kolmen euron hintaan. Olisipa jo talvi. 


Nahkaiset Clark'sin sandaalit ovat olleet harmittavaisen vähällä käytöllä kuluneena kesänä, ja ihmekö tuo. Mutta ne ovat todella mukavat jalassa. Vallilan Stoori.


Marimekon espadrillokset ovat jo vanha löytö, mutta pakko niitäkin on vilauttaa. Muistan, kun tämä Kaarna-niminen kuosi tuli markkinoille, ja ihastelin sitä. Kun bongasin kengät pihakirppikseltä Vanhassa Raumassa, ajattelin, että varmaan näillä on hirveä hinta. Vielä mitä, käyttämättömät kengät irtosivat kympillä. 


En tiedä, olenko maininnut rakastavani Brittimonarkkeja? Tämä iso Diana & Charles -tarjotin oli hölmö heräteostos, mutta se tuottaa minulle iloa päivittäin. Se sopii keittiömme mummolatyyliin täydellisesti. Vallilan Stoori.


Aito Frendit-peli muovikääreissä oli sen luokan löytö, että taisin kiljahtaa kun sen huomasin. Uskomatonta, mutten ole vielä päässyt pelaamaan tätä. Olen bongaillut peliä pari kertaa aiemminkin, mutta se on jäänyt puuttuvien osien pelossa ostamatta. Tässä yksilössä on taatusti kaikki tallella. Tervetuloa pelaamaan!

Käytkö sinä kirpputoreilla? Oletko löytänyt jotain kivaa? Tykkäätkö lukea näitä ostospostauksia?


Niin, lempparikirppikseni? Raumalla Eveliina ja joskus SPR. Helsingissä Vallilan Stoori, Kaivarin Kanuuna sekä Hietsun kirppis. Kaipaan Valtteria vielä vuosien jälkeenkin, se oli ihan paras. 

10 kommenttia:

  1. Ah, kirpparit! Mä olen totaalinen kirppishullu! Hyviä löytöjä oot tehnyt <3 Toi Diana & Charles -tarjotin on upea! Täällä on meinaan toinen monarkkifani! :) Itse fanitan eniten Ruotsin hovia.

    Hei tuu joku kerta tänne meille ja mennään tekemään kiparikierros Turgusen kipareilla. Ja ehkä vähän Raisionkin <3

    VastaaPoista
  2. Toi kukkatakki on järjettömän ihana! Mä muuten Raumalla asuessa kävin usein kirppareilla, täällä nykyisessä kaupungissa ei ole oikeastaan yhtään hyvää, jotain lasilöytöjä voi tehdä, mut nekin on usein ylihinnoiteltuja niin ei inspaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpputorien ylihinnat pistää vihaksi. Siihen törmää kyllä Raumallakin todella usein. :D

      Poista
  3. Kirppikset best <3 Täällä pers.. Kankaanpäässä on kyllä kirppiksiä, mutta niissä myynnissä olevat jutut ei oikein lämmitä mieltä, joten todella harvoin olen täältä mitään löytänyt. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina ollut siinä uskossa, että pienemmillä paikkakunnilla on parhaat kirppikset! Höh!

      Poista
  4. Ihan parhaita löytöjä! Erityisen ihanat nuo mustat korkkarit ja tuo huivi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihan täydellisiä perusasusteita, joissa on kuitenkin joku ajatus.<3

      Poista
  5. Kotikylässä Järvenpäässä ja siinä lähiympäristössä on paljon kivoja kirppiksiä mutta imatralla on yks kirppis mistä löydän aina jäätäviä löytöjä! Iha kaikkea täydellstä pikkurahalla.Nyt taas on haalittu sen verran että pitää jotain laittaa taas kiertoonkin.

    VastaaPoista
  6. Upea löytö tuo uuden karhea Frendit peli! Itseltäni löytyy samainen, mutta omani on äitin vanha, jonka pelastin roskakoriin kohtalolta. En tosin ole vielä kertaakaan näiden vuosien aikana päässyt peliä pelaamaan muun muassa siksi, että omassani on ohjeet vain ruotsiksi. Olisiko sinun mahdollista laittaa suomenkielisistä ohjeista kuva tänne tai vaikka sähköpostiin, jos omastasi sellaiset löytyi 😇

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!