keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Hedelmäinen kylpyhetki

Kylpeminen on i-hanaa! Varsinkin viime aikoina, kun valtavat vatsakivut ovat vaivanneet. Lämmin vesi tekee olosta huomattavasti paljon siedettävämmän. Ihaninta kylpemisessä on kuitenkin hyvältä tuoksuvat vaahdot ja öljyt. Eniten mieleeni ovat vaniljaiset ja yrttiset tuoksut, mutta eräällä Stockmann-reissulla päätin repäistä. Ihanat Oganic Shopin Body desserts -sarjan vartalotuotteet hurmasivat minut totaalisesti. Erityisesti hedelmäinen Caribbean fruit cocktail -suihkyhyytelö (tai "hyytelö", tuote kantaa nimeä tonic bath foam...) huusi nimeäni. Iso pönikkä irtosi todella edulliseen hintaan, muistaakseni alle kuuden euron.


Tuote on hyytelömäistä, muttei ihan samalla tavalla kuin Lushin suihkujellyt. Sitä laitetaan tippuvaan kylpyveteen, ja se muodostaa runsaan ja hyvältä tuoksuvan vaahdon. En yleensä niin perusta hedelmäisistä tuoksuista, mutta tässä tuotteessa se on raikas, sopivan makea ja jotenkin nostalginen. Se tuo mieleeni tätini ja lapsuuden. Oikein miellyttävä mielleyhtymä.

Iho ei jää kylvyn jälkeen kuivaksi, vaan pehmeäksi ja puhtaaksi. Tuote sisältää pehmentävää ja kosteuttavaa mangovoita, kiinteyttävää (no lol) luomulaatuista lime- ja litsiuutetta sekä silottavaa kookosöljyä. Vaahto ei ole täysin luomu, eikä sillä ole sertifikaatteja. Siinä mielessä nimi "Organic shop" on hieman harhaanjohtava. Annan tämän anteeksi, sillä en ole puritaani ja tämä tuote on vaan ihana.


Seuraavaksi ajattelin haalia saman sarjan mansikkaisen vartalokuorinnan, koska se oli aikast herkullisen oloinen.

14 kommenttia:

  1. Tosi ihanan kuuloinen tuo! Harmi että ei ole kylpyammetta! Täytyy kyllä noiden muita tuotteita joskus kokeilla, tuoksuvat niin herkulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihana! Kantsii koklata niitä muita tuotteita, mulla on vartalovoide ja se on makoisa!

      Poista
  2. Mä niin toivoisin, että mulla olisi kylpyamme! Olisi niin ihanan rentouttavaa mennä kylpyyn pitkän päivän päätteeksi. No, mutta onneksi on sentään sauna :D Rentoudun siellä saunatuoksujen keskellä pari kertaa viikossa :)

    VastaaPoista
  3. Yllätyin kuinka näiden tuotteiden hinnat vaihteli tosi paljon. Joku kuorinta maksoi 8 euroa, kun taas se mansikkaversio oli 12 €. Mutta eipä se niin haittaa, koska tuotteet ovat niin ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihmettelin samaa. En sitten tiedä johtuuko se raaka-aineista. Tämä Body Desserts oli kaikenkaikkiaan hieman hintavampi kuin normi-Organic shopit.

      Poista
  4. Kuulostaa niin herkulliselta! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tämä on! Olen käyttänyt ihan suihkusaippuanakin, niin voin nauttia tuoksusta aina halutessani. :)

      Poista
  5. Herkun kuuloinen! Organic Shopilla on paljon hyvän tuoksuisia ja toimivia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole maistanut tätä... Vielä. Olen kyllä kiinnostunut, nyt kokemus rajoittuu kolmeen tuotteeseen. Se mangokuorinta odottaa laatikossa. Nam!!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kylpyamme for the win. Okei, eihän se ole kovin ekologinen ja muutenkin kerskailujuttu, mutta silloin tällöin se tekee niin hyvää. <3

      Poista
  7. Ooh haluan tuon ja niin ihanan edukas merkki. Mahtavaa, että on amme. Aurinkoista viikkoa ihana Fanni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipinkapin ostoksille! :) Tämä on niin ihana ja riittoisa. (Vaikkakin, mulla pitää olla useampi eri kylpyvaahto, tietenkin..)

      Aurinkoa! <3

      Poista

Kiva kun kävit!