torstai 4. joulukuuta 2014

Pehmeä cat eye

Hyvin nukutun yön jälkeen olo on freesi, ja jaksaa vähän pakertaa tuon naamankin parissa. Jotenkin kaikki sumuinen ja pehmeä puhuttelee, ja koska en ole juuri päässyt käyttämään Petralta saamaani MACin Veluxe pearl -luomiväriä, päätin vetäistä sumuiset kissansilmät. Helppo ja tosi perus, mutta ah niin ihana. Huulet ovat neutraalit, koska arkipäivä ja silleen.

Ja pirskatti, sanon minä, miten voi olla hankalaa ottaa kuvia kun valo on kalpeaa ja melko olematonta.Pohjustin luomet, ja sivelin nudea luomiväriä kulmakarvoihin saakka. Piirsin ensin rajat ihan peruskajalilla, ja sen jälkeen maalasin ohuella siveltimellä luomiväriä päälle. Sivellin ei ollut ihan täysin märkä, vaan vähän kostea. Siten jälki on pehmeä. Lisäksi töpöttelin luomivakoon neutraalia ruskeaa.Iho näyttää kamalalta, mutta sellast se on.


Koska muuten pukeudun mustaan, maalasin kynnet överigilitterillä, kuten tavallista. Sormessa uusi sormusihastukseni Indiskasta.


Rimmel Glitter Bomb -topcoat, 020 Midnight Mistletoe
Seppälä The die for lipstick, 08 Drama Queen
H&M Blusher, Spring flower
MAC Veluxe pearl, A53 Deep Cravings

Semmosta tänään. Mites teille, ootteko nukkuneet? Miten otatte kuvia, kun valoa ei ole? Pitäiskö mun vaihtaa banneri? Kyselyikä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!