torstai 16. lokakuuta 2014

Prillikaupoilla

On taas se aika elämästä, kun pitäis ostaa uudet prillit. Aaggh, sanon minä. Ensimmäistä kertaa elämässäni pidän rilleistäni niin, etten haluaisi vaihtaa. Ne ovat kuitenkin niin naarmuiset ja näkökin on ikääntynyt sen verran, että pakon (ja äidin) edessä taivun.

Käväisin tänään Specsaversilla koklailemassa erinäisiä blehoja. Nyt kaipaankin sinun apuasi, hyvä lukija/satunnainen vierailija. Mitkä ois parhaat? (Samalla saatte ihailla bloggaajan meikitöntä, ilmeetöntä naamaa. En kehdannut ilveillä, kun yksi mummo katsoi pahasti kuvailujani. Kuvien laatu on muuten ihan HD-tasoa. Onko ihan teiniä puhua kuvien laadusta? Onko tämä sulje jo liian pitkä?)Kauhea kasa! Omat lempparit ovat ehkäpä numerot 1, 2, 7, 8, 14, 15, 16 ja 17. Numerot 3 ja 18 ovat jotenkin ihanan ysäreitä, mutta ehkä liiankin? Olenko valmis ohuille metallisangoille kaikkien muovivuosien jälkeen? Enpäs tiedä. 

Olisin kiitollinen mielipiteestäsi. 

Ps. Kampaaja ois paikallaan. 

8 kommenttia:

 1. 1,2 tai 16 ois mun mielestä sulle paras!! Pus täältä "etelästä" ;)

  VastaaPoista
 2. Heipsan! Ootpa ollut ahkera sovittamaan :) Mun lempparit on 8, 10, 14, 15, 18 ja ehkä 16! Jotain kevyempää kuitenkin. Mut älä päädy nroon 17, ne on ihan samanlaiset ku sulla on nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mä mietin et jos ostan kahdet, niin saatan kuitenkin valkata numeron 17. Oon niin fakkiutunut näihin laseihin :D

   Poista
 3. 4,6,8,13 on tällee nopeesti katottuna mun mielestä kivoimmat sulle kuvan perusteella :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!