lauantai 19. huhtikuuta 2014

Karma by Lush

Keväällä kuuluu hankkia kevättuoksu, sehän on varmaan laki tai jotakin. Yleensä viimeistään huhtikuussa kaupat alkavat olla täynnä tuttujen tuoksujen kevennettyjä flankereita, mutta harvemmin lämpeän niille. Flankerit yleensäkin, blääh. Vetiset kevyttuoksut tai Escadan kesäsokeriliemet - nej tack. Mieluummin tummia ja painavia juttuja mulle. Taidan olla tulevaisuuden Chanel-mummo. Turkkikin olisi vintillä odottamassa.

Lämpötilojen noustessa en kuitenkaan halua käyttää superraskaita tuoksuja. Habit Rouge ei pelaa aurinkoisen kelin kanssa yhteen. Välimallin ratkaisuja etsiessäni törmäsin Lushin Karmaan. Siis siihen parfyymiin, jonka tuoksuinen shampoo minulla jo on! (Lue tästä.) Ja sehän on täydellinen! Best of both worlds: sitruksia ja laventelia - kevyttä; kanelia, patsulia ja pihkaa - raskasta. Tuoksu on saanut inspiraationsa hippikaupoista, ja siltähän se vähän tuoksuukin. Mutta jotenkin siinä on jotain hassun modernia. Ehkä synteettisen myskin ja vaniljan puute?

Oli miten oli, harmittelin kovasti, kun Lushilla ei ole tuoksunäytteitä. Kysyin kuitenkin, ja maailman ihanin myyjätär leikkasi minulle reippaan kokoisen palan kiinteää parfyymiä hienolla japanilaisella veitsellä. Olin ihan myyty. Jutustelimme pitkään kosmetiikasta ja tuoksuista, ja olimme samaa mieltä siitä, että suomalaiset ovat liian tuoksuvainoharhaisia. Kerrankin kohtaan jonkun, joka myöskin ajattelee asiasta näin. Hitsi, kun en tajunnut kysyä tytön nimeä. Pitäisi laittaa positiivista palautetta! Joten sinä punatukkainen Lushmyyjä, jos satut törmäämään tähän bittiavaruudessa, kiitos loistavasta palvelusta.

Nyt olen tuoksutellut Karmaa pari päivää, ja tämä taitaa olla täydellinen lämpimien vuodenaikojen tuoksu. Ja ylläri itämainen. Minä niin pidän orientaaleista jutuista. Lushilla oli muitakin mainoita tuoksuja, kuten Vanillary. Kannattaa käydä nuuhkimassa.Kesän odotteluun ja hajuvedeen nimeen sopiva biisi on iki-ihana, jäätävän pöljä Culture Clubin "Karma Chameleon." Plussaa letkeästä menosta ja todella aparista musavideosta.


Kuvat: Lush.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!