lauantai 8. syyskuuta 2012

Permanenttitussi

Olen huulipunatyttö. Huulikiilto on toki helpompaa, mutta tahmeaa ja jotenkin turhan kevyttä. Joskus on silti kiva laittaa huuliin vain jotain ja unohtaa. Kiilto ei käy, yäk. Sen sijaan huulitussit ja -stainit ovat aivan loistavia, niistä tulee väriä, ne pysyvät mutta eivät vaadi jatkuvaa kyyläämistä. Ei huulipunaa hampaissa, eikä kiillon häivääkään.

Suomen markkinoillahan näitä staineja ei ole vielä pitkään ollutkaan, mutta muutama brändi on hypännyt kelkkaan mukaan. Olen kokeillut Max Factoria ja Lumenea. BLÄÄH. Sinänsä hyvät värit eivät pysyneet, toinen taisi kiiltää, ja molemmat tussit kuivuivat kahdessa kuukaudessa. Varsinkin Max Factor oli pettymysten pettymys.

Satuin ostamaan alemyynneistä Goshin version tussista, "kun halvalla sai", ja tämä on ensimmäinen stain joka tosiaan toimii! Väriä tulee ohuelti mutta silti riittävästi. Voin kerrostaa haluamani määrän. Tämä ei maistu täysin vastenmieliseltä. Väri on kirkas. Jee.

Siis jätkä pisti just tussia huuliin. (Photobooth on kaveri.)
Joo. Sävy on 003 Berry. En ole yleensä lämmennyt pinkeille, mutta nyt jotain on tapahtunut kun pinkki onkin aika jees. Tämä on kuitenkin enemmän marjaisa kuin barbie (on yksi sellainenkin muuten varastossa, ai että!)


Jos tuotetta taputtelee kevyesti vain huulten keskelle, näyttää lopputulos siltä kuin olisi käynyt vadelmapuskassa napostelemassa.

Nenävarjo
Ja kun ottaa järeät aseet käyttöön ja tussaa kuin lapsena värityskirjaa, saa lopputuloksesta aika näyttävän. Lapsena muuten väritin aina rajojen yli. Samaa vikaa vieläkin.

Ehkäpä siinä onkin syy, miksi nämä tussit vetoavat minuun! On se jotenkin lapsekasta sotkea tussia suuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!