keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Kauneusbloggaajien beautyswap

Maria Glow -blogin Maria sai alkuvuodesta kuningasidean: mitä jos me kauneusbloggaajat kokoaisimme toisillemme yllätysbokseja? Itse en paljoa ämpyillyt: todellakin halusin mukaan. Maria arpoi porukan, ja minä sain kunnian lähettää laatikon Charming Nailsin Tainalle. Minulle paketin kokosi Mustaa Kajalia -blogin Heidi. (Pakko mainita, ihanaa Rauma-poweria. Haha.)

Heidin lähettämä laatikko on todella ihana ja yltäkylläinen. Joukossa oli sellaisia tuotteita, joita en itse olisi tajunnut tai raaskinut hankkia. Kekseliäs boxi, käytännöllinen mutta whimsical. (Tajuatte kohta, kun näette mitä sieltä paljastui!)


Misshan Pure Source cell sheet mask -kangasnaamiot vaikuttavat aivan superherkullisilta! L'occitanen Fleur de Cericier -käsivoide tuoksuu niin ihanalta. Nuorempana pidin kovasti kyseisestä hajuvedestä, ihana päästä kokeilemaan käsivoiteena.


Color Switch Instant Brush Cleanser on näppärä tuote, kun haluaa saada siveltimen puhtaaksi nopeasti. Essencen Smoothing Lip peeling tuli tarpeeseen, sillä rohtuneet huulet, hyi. Wet'n'Wildin MegaLast Lip Colour -huulipuna sävyssä Sandstorm (titiditidiititidititi...) on ihana ysärinude. I<3Makeupin Lip Lava -huulipuna sävyssä Firestorm (I see what you did there, Heidi!) sen sijaan on hengästyttävän ihana, intensiivinen punainen. Swatchia käytännössä tulee jossain vaiheessa. Mutta ah, mikä puna.


The Body Shopin Pink Grapefruit -suihkugeeli on ihana, ja odottaa kesää. Shea-huulivoi, TBS:lta myöskin, kolahti nostalgiahermoon: TBS:n huulivoit olivat lapsuuden ja nuoruuden suuria rakkauksia. Guccin Bloom-tuoksunäyte oli hauska lisä. Pääsen kokeilemaan tuoksua, jota ei muuten tulisi kokeiltua. Lushin Sikkim Girls -tuoksu oli yksi boksin kohokohdista. Olen hinkunut tuoksua jo pitkään.


Ihan huikeat jutut olivat Essencen Be My Highlight -paletti sekä I <3 Makeupin Mermaid's Heart -hohdepaletti. Enpä olisi kumpaistakaan itse tullut koskaan hankkineeksi, mutta ah, miten somia ne ovat. Värikkäät, hohtavat tuotteet eivät ole mukavuusalueellani, mutta intouduin jo taiteilemaan kaikenlaista. Tykkään! Essencen luomivärisivellin on niin kaunis. En tiedä onko tämä nyt sitten sitä holoa vai hä, mutta häivytyssiveltimiä tarvitsee aina!






Kiitos miljoonasti Heidi! Tästä riittää riemua pitkäksi aikaa. Ja kiitos Maria, että ideoit ja moottoroit tämän swapin. Seuraavaa odotellessa! Päivitän tähän vielä jossain vaiheessa kaikki julkaistut postaukset aiheesta.

Mikä tuote sinua kiinnostaa?

Muiden tähän mennessä julkaistut postaukset:
Keyword: Love
Mustaa Kajalia
Blinger Shimmer
Charming Nails (Meitsin lähettämä boksi!)

8 kommenttia:

  1. IHANA boxi! Mä en enää tulis toimeen ilman Color Swicthia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! En ole vielä avannut CW:a, pitää kyllä ottaa käyttöön.

      Poista
  2. Voi miten kiva idea tuollainen oma yllätysboksi! Ihania tuotteita oli Heidi kyllä koonnut sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Tämä piristi muuten vähän ankeaa viikkoa loistavasti. :)

      Poista
  3. Olipa ihana boxi! :) Ja ylipäätään huippuja boxeja on kyllä kaikki saaneet aikaiseksi. Täytyy kyllä tosiaan harkita tämän uudelleen järkkäämistä vaikka myöhemmin tänä vuonna ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kiitos ideasta, oli kyllä huikea. Ehdottomasti lisää näitä! <3

      Poista

Kiva kun kävit!