lauantai 13. tammikuuta 2018

Lemppareita

Ajattelin koostaa viimeisten kuukausien lemppareita. En ole yhdestäkään kirjoittanut erikseen, joten ängetään ne nyt läjään. Jos haluat kuulla jostain tuotteesta tarkempaa analyysiä, heitä kommentilla!


Tältä ne näyttävät! Näitä olen lotrannut viime aikoina hartaasti. 


Makeup Revolution - Lace Luxury baking powder on edullinen, mutta timanttinen irtopuuteri. Itse käytän sitä ihan tavallisen puuterin tapaan, sillä puuterilla leipominen ei ole minun juttuni. Puuteri tekee ihosta mattapintaisen, mutta kuultavan. Tämä on erinomainen korvaaja Lushin Tunteiden hehku -puuterille. Tilasin omani Kosmetik4Lessiltä, hintaa tällä on 6,49 €.


Naturica Siberica -merkki on kiinnostanut minua pitkään, ja olinkin ilahtunut, kun Stockmann otti tuotteita valikoimiinsa. Yllätyin, sillä nämähän ovat edullisia! Uuden seerumin tarpeessa nappasi koriini Rhodiola Rosea -seerumin. Se on tarkoitettu herkälle iholle, mutta toimii oikein hyvin tällaisen pyykkimuijankin iholla. Kosteuttaa ja tuntuu todella kivalta. Hiukan viileältä, ikään kuin iho saisi juotavaa. Lisäksi tuoksu on ihana, ja pumppupullokin vielä. 


Jos joutuisin valitsemaan yhden meikkibrändin, jolla elää loppuikäni, olisi se varmaankin Boho. 4Dream lahjoi minua I Love Me -messuilla Bohon kynsilakalla ja Terre Cotta -aurinkopuuterilla. Kynsilakka, sävy Rose Poudre, on ihan täydellinen puuterinen roosa. Just sellainen kaiken kanssa sopiva arkilakka. Rakkautta. Aurinkopuuteria, sävy 03 Terre de Gascogne, olen käyttänyt poskipunana. En ole tainnut muihin poskipuniin koskeakaan pariin kuukauteen. Hohtava, luonnollisen rusottava sävy on ihana. (Tuotteet pr-näytteitä.)


Originsin Clear Improvement -naamio on kulttikamaa, enkä ihmettele. Sen jälkeen iho näyttää niin hyvältä ja puhtaalta, että melkein itkettää. Harkitsen vakavasti täyskokoisen tuubin ostamista, hieman korkeasta hinnasta huolimatta. 


Yves Saint Laurentin Cinema on joukon uusin jäsen. Ostin sen bloggaajakollegalta joulukuussa. Cinemaa ei enää valmisteta, mutta se on kiehtonut minua vuosia. Olinkin tyytyväinen, kun sain sen kokoelmiini. Tuoksu on ihana: makea, dramaattinen ja sanoisinko.. Aikuinen! Sopii lämmittämään koleassa kelissä. Ja onhan tuo pullo ihan huikea. Tästä kirjoitan enemmän varmasti jossain mutkassa, sillä tuoksuista kirjoittaminen on suuria intohimojani. 

Onko joukossa tuttuja juttuja? Mitkä ovat olleet sinun lemppareitasi viime aikoina?

6 kommenttia:

  1. Mä olen suunnitellut tuon Makeup Revolutionin baking powderin ostamista, mutta en myöskään mihinkään leipomishommiin, vaan ihan normaalista nassupuuteriksi. Kuulostaa tosi hyvältä ja toimivalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahva suositus! :) Niitä on eri sävyjä, jos ihan oikein ymmärsin. Ainakin se Banaanipuuteri on vissiin samaa tavaraa, mutta eri sävyistä?

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita, joista moni herätti kiinnostuksen. Etenkin viileältä tuntuva seerumi kuulostaa niin hyvältä. Mahtavaa, että Natura Sibericaa saa Suomesta nykyään aika hyvin. Ostin kesällä pari purkkia Latviasta ja heti kohta ne tulikin jo Suomeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ainoa kokeilemani Natura Siberica, mutta varmasti tulen hankkimaan muitakin tuotteita. Lisäksi ilahdutti, että he ostavat raaka-aineita pieniltä siperialaisilta heimoilta. :)

      Poista
  3. Sarin kanssa samat ajatukset, MuRin puuteri on kiehtonut about siitä asti kun se ilmaantui myyntiin. Pitänee siis hankkia se seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Halpaan hintaan saa paljon hyvää puuteria, what's not to like?:D

      Poista

Kiva kun kävit!