keskiviikko 27. joulukuuta 2017

I love Santa Baby

Joku ehkä muistaa, kun hehkutin Lushin Santa Baby -huulipunaa männävuosina? En ole muuttanut mielipidettäni, se on yksi parhaista punaisista huulipunista evö. Tästä voit lukea silloisen mielipiteeni: KLIK!

Minulle kävi kuitenkin köpelösti, ja hukkasin SB:n. Vaan onneksi Lush toi sen takaisin jouluksi. Tänä vuonna puna ilmestyi myyntiin myös pakkauksettomana. Ihan superkova juttu, sillä pakkaukset ahdistavat. Hieman toki ihmettelin, että mitenkäs tällaista värinappia kannattaa manöveerata, mutta yllättävän helppoa se on! Minulla oli ylimääräinen peltinen shampoorasia (Lushilta, tietty!), ja puna sujahtaa sinne mukavasti. Lisäksi mukana tarvitsee olla erillinen sivellin, mutta sellainen minulla on joka tapauksessa aina.


Nappi näyttää hauskasti vesivärinapilta, ja tuoksu on ehtaa Santa Babya, eli mausteinen ja kokismainen. Pigmenttiä löytyy hurjasti, eli tällä saa aikaan ihan kreisit punahuulet. Yes pliiz. Pakkaukseton puna on samaa tavaraa kuin puikkoon pakattu.


INCI: Reilun kaupan sheavoi (Butyrospermum parkii), Candelillavaha (Euphorbia cerifera), Safloriöljy (Carthamus tinctorius), Reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), Luomurisiiniöljy (Ricinus communis), Luomuruusunmarjaöljy (Rosa canina), Synthetic Fluorphlogopite, Auringonkukkavaha (Helianthus annuus), Cupuacuvoi (Theobroma grandiflorum), Glyseroliin uutettu taateli ja kirsikka (Prunus cerasus; Phoenix dactylifera), Glyseroliin uutettu kanelitanko ja mandariini (Cinnamomum zeylanicum, Citrus nobilis), Titaanidioksidi, Makuaine, Porkkanaöljy (Daucus carota sativa), Limeöljy (Citrus aurantifolia), Anisöljy (Illicium verum), Mustapippuriöljy (Piper nigrum), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Cetearyl Alcohol, Polyvinylpyrrolidone (PVP), *Citral, *Limonene, CI 73360, CI 45380:2, CI 19140:1


*esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.


Hintaa kiinteällä Santa Baby -huulivärillä on 7,95. Se on erittäin kilpailukykyinen hinta näin hyvästä punasta. Tuote on cruelty free ja vegaaninen! Ja pysyy huulilla jopa liiankin hyvin. Rakastan, rakastan, rakastan.

4 kommenttia:

  1. Lushin joulutuotteet ovat nyt puoleen hintaan, ja kovasti houkuttaisi tilata jotain ihanaa. Mulla on tuo violetti väri näistä ja tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, aina se ale on silloin kun olen poissa Helsingistä! Postikulut saavat mut aina nihkeilemään..:D Tosin eipä mulla ole tarvetta millekään. Tuota violettia tekisi kyllä mieli koklata.

      Poista
  2. Sopii sulle tuo kyllä tosi hyvin! Ihanaa että noistakin huuliväreistä on tullut ne kiinteät versiot myyntiin! Tosin ne huulikuorinnat kiinteässä muodossa ehkä vähän hämmentää hygieniamielessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole hygieniafriikki, joten eipä käynyt edes mielessä moinen..:D Tosin en nyt tiedä miten eroaa purkista kaavittavien kanssa, onhan nekin ällöjä jos sormen kanssa ottaa. Jopa ällömpiä. Mutta mua ei yleensä juur häiritte; tosin enpä antaisi kenenkään muun käyttää omaani. :D :D :D

      Poista

Kiva kun kävit!