keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Lokakuun loppuneet

Historiallinen hetki on käsillä! Nimittäin, en ole koskaan aiemmin tehnyt loppuneet-postausta. Vaan päätin hypätä tähän junaan minäkin, ja olenkin uskollisesti säilönyt kaiken tyhjenneen kuukauden ajan. Kuulemma olen kummallinen, mutta se ei liene yllätys. Lokakuussa loppui ihan mukavasti tavaraa. Meikkejä ei loppunut juurikaan, mutta ne minulla harvemmin tyhjenevät. Ihon- ja hiustenhoitotuotteita sen sijaan on ihan kiva läjä.


Hiukset:

Klippoteket Silver shampoo oli ihan pätevä kaveri. Se oli superviolettia ja kun sen antoi vaikuttaa, se taittoi keltaisuutta pois ihan mukavasti. Tuote ei ollut kovin riittoisaa eikä vaahdonnut juurikaan. Toisaalta, hopeashampoon eka funktio ei ainakaan minulla ole pelkkä pesevyys. Tuoksu oli ihana, vähän mummumainen. Kova muovipullo ärsytti. Ostaisin uudestaan.

Yver Rocher Nutri-silky Hairmask on vilahtanut blogissakin. Pidin tuotteesta loppuun saakka. Kovin riittoisaksi se ei paljastunut, mutta paksua naamiota oli vaan ihana käyttää vähän reilummin. Tuoksu on taivaallisen ihana. Kosteutustehot hyvät. Ostaisin uudestaan.

Cutrin Reflection Color Boost -hoitoaine* oli myös sangen pätevä. Se lupasi helppoa kammattavuutta, silkkisyyttä ja syvähoitoa. Hiukset jäivät mukavan hoidetuiksi ja ilmaviksi. Tuoksu oli oiken hyvä. Vaatimaton pakkaus hämäsi, tämä oli parempi mitä oletin. Ei kuitenkaan maailmaani järisyttävän hyvä. Ostaisin uudestaan, ehkä.

Lush Montalbano-shampoopala oli superriittoisaa, kuten Lushin shampoopalat aina. Ei moitteen sanaa. Pesi, muttei liikaa. Tuoksu oli mieto, ja olisi mielestäni saanut olla voimakkaampikin. En ostaisi välttämättä uudestaan, kun Lushilla on parempiakin shampoopaloja.


Meikit:

Essence All eyes on me Waterproof -ripsiväri oli melkoisen tyhjänpäiväinen maskara. Se ei tehnyt ripsille juuri mitään. Superluonnollisen jäljen ystäville tämä on varmasti ihan hyvä valinta. Minä en edes ole irtoripsiefektin kannattajia, ja silti tämä tuntui liiankin luonnolliselta. En ostaisi uudestaan.

Boho Volume & Green -ripsiväri* oli kiva tuttavuus! Se antoi tuuheutta ja näyttävyyttä yllättävän paljon. Ainoa ongelma luomumaskaran kanssa oli pysyvyys. Sipulin kuoriminen sai aikaan fiaskon. Minulla on uusi odottamassa korkkaamattomana, mietin, pidänkö itse vai laitanko eteenpäin. En ole varma, ostaisinko tätä itse.


Ihonhoito:

Pirkka Face-puhdistuspyyhkeet hoitivat hommansa. Niissä oli kuitenkin turhankin voimakas tuoksu, joka jäi naamalle pitkäksi aikaa. Ihan ok, hintakin oli ok. Ostaisin uudestaan, jos muuta ei olisi tarjolla. Käytän puhdistusliinoja niin harvoin, etten näe järkevänä satsata niihin sen enempää.

It's skin Honey-kangasnaamio oli hyvä samalla tavalla kuin kaikki muutkin kokeilemani kangasnaamiot. Ostaisin uudestaan.


Nivea Refreshing Micellar water oli ihan hyvä. Ainakin se on edullinen. Tuoksuttomuus ärsytti. Mutta viimeiset meikinrippeet irtosivat kasvoilta. Ehkä ostaisin, ehkä en.

Bernard Cassiere Deep pore cleanser* oli muistaakseni tujua tavaraa. Käytin sitä kun lähdin reissun päälle, joten kovin syvällistä kokemusta en saanut. Tuoksu oli tympeä, mutta iho jäi puhtaaksi. En ostaisi.

Yves Rocher Pur Bleuet -silmämeikinpoistoaine oli kiva! Se putsasi vedenkestävän silmämeikin hyvin ja hellästi. Iho ei jäänyt liian öljyiseksi eikä silmiä kirvellyt. Pullo oli kivan vanhanaikainen. Ostaisin uudestaan.

Montage Jeunesse 7th Heaven Argan oil Mud -kasvonaamio oli ihan hirveän hajuista töhkää. Muuten ihan perus ja toimiva mutanaamio, mutta se haju. HYI. Jostain syystä piti kuitenkin kiduttaa itseään ja käyttää loppuun. En ostaisi uudestaan.


Nivea Daily Essentials Moisturizing Day cream on vanha tuttu, johon palaan aina tasaisin väliajoin. Olen käyttänyt tätä voidetta teini-ikäisestä asti. Se hoitaa hommansa mukisematta, tuoksuu kivalta ja on edullista. Ostan tätä usein Raumalle tai kun olen pa. Ostaisin todellakin uudestaan.

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-gel oli varmaan ihan hyvä. Käytin sitä tissirasvana, sillä kasvoille minulla oli niin paljon parempiakin vaihtoehtoja. Loppua kohden rasva muuttui ihan liimaksi. Tuoksu oli mukavan raikas. Tuotetta ei enää myydäkään, joten se siitä.

Origins GinZing -päivävoide oli passeli kesävoide! Se kosteutti sopivasti, imeytyi nopsaan, tuoksui hyvältä ja oli kaikenkaikkiaan miellyttävä. Ja riittoisaa! Pieni tuubi kesti pitkään. Ostaisin uudestaan.

Lierac Luminescence Illuminating serum* oli kai ihan ok. Todella lirua se ainakin oli. En ehtinyt käyttää ihan loppuun, kun tuoksu muuttui. En ostaisi itse.

Vartalonhoito:

Peter Thomas Roth Mega-Rich Body lotion on ajautunut jostain hotellista mukaan. Ihan mukava vartalovoide. Tuoksui kivasti Elizabeth Ardenin Green Tea -tuoksulta ja kosteutti sopivasti.

Yves Rocher Olive Petitgrain -suihkugeeli oli, kuten kaikki muutkin Yvesin suihkugeelit, oikein kelpotavaraa. Tuoksu oli raikas ja melkoisen "miehekäs". Vaikka tykkään suht maskuliinisista hajuvesistä, haluan, että suihkusaippuani tuoksuu naiselliselta ja vähän makealta. Siksipä voisin ostaa ja ostankin Yvesin suihkugeeliä lisää, mutta toisessa tuoksussa.


Näytteet:

Vichy Mineral 89 Daily Booster ei jäänyt mieleen. Kosteutti, ehkä?

Lumene Harmonia seerumi ja päivävoide olivat molemmat kivoja. Jo pelkät näytepakkaukset olivat lumoavan kauniita. Voisin ehkä ostaakin, ainakin tuota seerumia.

Vichy Slow Age -päivävoide (puuttuu kuvasta!) tuoksui ihan sairaan hyvältä! Jostain syystä mieleeni tuli mummuni. Ihan vaan tuoksun perusteella voisin ostaa tämän voiteen. Ja olihan se ihan mukava iholla noin muutenkin.

Lokakuussa loppunsa kohtasi siis yhteensä 21 tuotetta, joista suuri osa täysikokoisia. Ihan kiva saldo, etten sanoisi. Marraskuun loputtua katsellaankin taas uudestaan.

Minun on myönnettävä, että tätä läjää katsoessani minua alkoi ahdistaa muovijätteen määrä. Pyrin jatkuvasti vähentämään ylimääräistä muovia, mutta kosmetiikka on sokea piste. Päätin, että alan kierrättää nämä(kin) muovit. Kierrätätkö sinä kosmetiikkajätteen?

11 kommenttia:

  1. Hihittelen täällä tissirasvalle. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Mitä sitä asiaa kaunistelemaan, sinne se rasva meni. :D

      Poista
  2. Mä kerään tällä hetkellä kaikki kosmetiikkajätteet varastoon odottamaan koko vuoden roskapostausta, mut aion ehdottomasti kierrättää sen jälkeen niistä ne mitä pystyn. Onneksi muoveillekin on nykyään erikseen keräys. Vähän hirvittää jo tuo urakka, mutta tuleepahan hoidettua kerralla pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kova! Musta ei tuohon ole! :O Meillä ei taloyhtiössä ole muoviroskista, joten pitää selvittää, mihin nuo voi viedä.

      Poista
    2. Ei meilläkään taloyhtiössä ole, me viedään muovit Selloon. Googlaamalla varmaan selviää lähin muovinkeräys :)

      Poista
  3. Minun taloyhtiöön ilmestyi muovinkeräyspiste, joten nyt ei ole ainakaan tekosyytä laittaa muovia sekajätteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Meillä ei vielä ole, mutta pitänee laittaa toive taloyhtiölle. Muovinkeräysastia on sitäpaitsi edullinen. :)

      Poista
  4. Kierrättäisin kyllä muovinkin, jos tällä kylällä vaan olisi semmoinen piste, minne ne voisi sitten dumpata. Yves Rocherin hiusnaamio on kyllä ihan mahtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kivaa, että muovin kierrättäminen tosiaan olisi mahdollisimman helppoa. Ehkä tilanne muuttuu, ainakin toivon niin.

      Yvesin naamio oli ihana, saman sarjan shampoo on yksi suursuosikeistani. :)

      Poista
  5. Hah, muakin huvitti tuo tissirasva, mutta ihan mainio idea;) Mä olen aina vedellyt ei-niin-hyvät voiteet jalkoihin, mutta täytyy jatkossa kokeilla niitä "keskivartalolle":)
    Niin, ja roskapostauksia on ihan mielettömän kiva lukea, että jatka ihmeessä niiden postaamista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä neitejä (tai rouvia!) pitää hoitaa ihan samalla tavalla kuin nassuakin! Rintojen iho on ohutta ja herkkää!:D Vaikka kai se painovoima tekee tehtävänsä, vaikka kuinka rasvaisi...

      Näitä on kiva lukea, ja kiva tehdäkin, joten enköhän jatka, ainakin säännöllisen epäsäännöllisesti!

      Poista

Kiva kun kävit!