sunnuntai 22. lokakuuta 2017

I Love Me 2017

Huhhei! I Love Me -messut on taas taputeltu. Tänä vuonna pääsin vihdoin ihan ajan kanssa kiertelemään ympäriämpäri Messukeskusta. Tein fiksun sotasuunnitelman, eli jaoin menemisen kahdelle päivälle, jotta välttäisin kiukun ja ahdistuksen. Lauantain väentungoksessa se ahdistus saavutti minut lopulta silti, joten selvisin ulos alle kahdessa tunnissa. Mutta molemmat päivät olivat sangen tehokkaita! Oli tosi hauskaa sukkuloida osastoilla ja jutella muiden samanmielisten ihmisten kanssa. Harmittavan vähän törmäilin silti tuttuihin. Lähdin liikkeelle yksin, sillä totesin sen olevan helpointa: saan itse päättää mihin pysähdyn ja miten pitkäksi aikaa. Terkuin Antisosiaalinen-90. 

Lauantaina sakkia oli ihan sairaasti. Vaan eteenpäin elävän mieli!
No mitä messuista jäi käteen? Tavaran lisäksi pitkä ostoslista myöhemmin toteutettavaksi. Muutama ihana ja lämminhenkinen keskustelu (Inkuton, Ruohonjuuren, Bona Valeren ja Flow Cosmeticsin naisten kanssa olisi juttua varmaan riittänyt enemmänkin, mikä määrä iloa ja hyvää juttua.) Lisäksi visuaalista karkkia ja lähes traumatisoiva kohtaaminen Jeffree Star -fanijonon kanssa. Hyvä tavaton mikä määrä ihmisiä jonotti tapaamaan Jeffreetä. Itse olen mummo ja muutenkin kassalla, en ole suoraan sanoen ihan varma kuka tätä Jeffree on. Rasismikohu on tuttu, mutta muuten nevöhööd ja evvk. ANTEEKSI. Vaan kova veto ja näköjään aikamoinen hullunmylly ja kansanvaellus syntyi. Eli eipä siinä sitten, vissistenkään.

Naturellement Bio


Naturellement Bio ja Sabe Massonin tuoksut.


En tiennyt tarvitsevani uutta fööniä, vaan Remington otti ja rykäisi markkinoille nämä kaunottaret. Ah!


Ihanat ja aurinkoiset Bona Valeren naiset! 

Signe Seebidin kosmetiikkaa. On ne suloisia!

Jotkut näytteilleasettajat olivat todella panostaneet osastojensa esillepanoon. Erityismaininnan saavat Jolie ja 4Dream. Jolien osastosta en tajunnut napata kuvaa. Mutta se oli kaunis, kuten myös työntekijöiden Ivana Helsingin mekot. Muutenkin kuvasaldo jäi vähäiseksi, ja nekin kuvat mitä räpsin ovat ihan muhjuisia. 

4Dreamin osasto oli vaan ihana. Vanhat kalusteet ja räsymatot, yez pliiz.
Kuulemma kaikki on heidän toimistostaan. 
Ja sitten asia, joka varmaan kiinnostaa öbaut kaikkia - mitä tarttui tahmaisiin näppeihini? Kuulkaas, vaikka ja mitä. Monet firmat olivat anteliaita, ja löysäsin hieman omankin kukkaron nyörejä. Maltillisesti, tosin. Minulla ei ollut etukäteen mitään ostoslistaa, menin ihan tunteella.


Melkoinen läjä tavaraa kulki kotiin. Paljon sekä näytteitä että ihan täysikokoisia tuotteita. Tässä riittää hypisteltävää taas hetkeksi. Paitsi suklaissa. Ne ajattelin syödä äkkiä.


Biozell lahjoi bloggareita tällaisella satsilla. Pidän Biozellin tuotteista, joten kiva päästä kokeilemaan.


Ruohonjuuresta sain ihania herkkuja sekä supersöpön Clipperin mukin. Olen ihan hävettävän innoissani tuosta mukista. 


Flow Kosmetiikka lykkäsi minulle Lime & Strawberry -vartalokuorinnan (joka tuoksuu itkettävän hyvältä. Oikeasti.). Joikilta lähti mukaan vartalovoi sekä kuorinta. Naturellement Bion hyllyllä Mia nakkasi kassiini Karethicsin karitevoin. Avonilta nestemäinen huulipuna.


Bona Valerelta kokeiluun sain kristallideodorantin, jalkakylvyn sekä savisaippuaa. 


Ihan itse ostin Treaclemoonin suihkugeelin, parit Invisibobblet, Himalaya Herbalsin hammastahnaa, Isle of Wolfin tuoksukynttilän sekä The Balmin Meet Matte Hughes -huulipunan.


Jolie oli sangen avokätinen. Iroisien naamio, Absolutionin kasvovoide, Alima Puren luomiväri, pari Josh Rosebrookin voidetta, Patykan näytteet sekä Absolutionin huulipuna. 


4Dream tuo maahan jo aiemmin mainitsemaani Bohoa sekä Beauty Gardenia. Molemmilla merkeillä on ehkäpä maailman kauneimmat pakkaukset! Boholta ripsiväri, kynsilakka sekä aurinkopuuteri. Beauty Gardenilta meikinpuhdistusaine. Lisäksi We Love -deodorantti.


Naamat vielä oikein aateloimaan kuvatulva. Menin molempina päivinä vaatetuksen suhteen ihan goottina, ja meikkiäkin lähestyin ajatuksella "more is more." Alemmassa kuvassa olen muuten käyttänyt sitä Essencen kulmakarvatussia. Ei paha! Molemmissa kuvissa meikki on ollut naamassa jo tovin. Kulahtanut, mutta ihan tyytyväinen muija siis.


Kiitos Messukeskus ja kaikki näytteilleasettajat! Minä ainakin viihdyin messuilla. Iso plussa oli bloggaajan etu, eli lehdistötila, jonne sai viedä palttoon ja kaiken ylimääräisen. Muutenkin kaikki toimi mainiosti, huolimatta Jeffree-kaaoksesta.

Kävitkö sinä messuilla? Kui kävi?

10 kommenttia:

  1. Kävin perjantaina, oli mun ekat I love me -messut. Messukaverina oli äiti, vietettiin kunnon tyttöjen päivä! Tykkäsin kovasti messuista, mukaan tarttui enimmäkseen sellaista tavaraa jota olin suunnitellutkin hankkivani. Jeffree-hype kyllä löi ällikällä :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä messusaalis! :) En itse päässy paikan päälle, mutta etänä olen pyöritellyt päätäni tolle Jeffree-hypelle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli hullua! Katsoin videoita, joissa jengi kiljui. Ja itse mietin vaan, että who dis. :D

      Poista
  3. Voi vitsit, olisi ollut hauska törmätä! :) Mä kävin pe sekä tänään. Oli ihanat messut ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olisi! En törmännyt kehenkään, vaikka tarkkaan skannasin väkijoukkoja. Ehkä joskus vielä jossain. :) Oli kivat messut kyllä!

      Poista
  4. Mä kävin messuilla pe ja la, mutta reissussa olin to-su, eli on vielä vähän matkaväsymystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti väsymys on alkanut hellittää! Itselläni messuilla käyminen oli tällä kertaa tuskatonta, sillä asun ihan Messukeskuksen naapurissa. :D Pääsin äkkiä paikalle ja äkkiä pois. Iso plussa!

      Poista
  5. Oho, melkoinen messusaalis! :D

    Onpa ihanan oloinen tämä sinun blogisi, ihan ihmettelen etten ole aiemmin törmännyt! Jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä käsiä vähän pakotti näiden roudaaminen.. :D

      Ihana kuulla, kiitos paljon! Hyvä että törmäsit nyt, jää ihmeessä huudeille. Täällä on aina tilaa. :)

      Poista

Kiva kun kävit!