sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Lauantai-iltana

Yhtenä iltana paljon jos viiniä joooooois...! Lauantai-ilta kotona, mikä ihana syy ottaa aikaa itselle. Käydä suihkussa, kuoria kroppa, puunata ja rasvata. Kuoria iho, hengailla naamio naamalla ja lakata kynnet. Lopulta voi pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Pimenevät illat kutsuvat sytyttelemään kynttilöitä ja vaan olemaan ihan hiljaa hämärässä. (Valitettavasti minulla ei ollut sitä viiniä, joten jouduin tyytymään teehen. Hyvää sekin oli.)


Lainasin pikkuveikan hopeashampoota ja -hoitoainetta. (Joo, veikka osti hopeahampoota ja -hoitoainetta...) Nämä Biozellin versiot ovat hyviä työhevosia. Ei mitään mullistavaa, mutta toimivaa. Organic Shopin Mango-kuorinta on ihana! Se tuoksuu niin makoisalta, että mieleni tekisi lipaista sitä suuhunkin. Se jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. 


Luotettu Supermoodin Youth Glo -entsyymikuorinta ei petä. Ihosta tuli taas sileä ja tasaisemman värinen.


Happokuorinnan jälkeen iho kaipaa rauhoitusta ja viilennystä. It's Skin:in Tea Tree -kangasnaamio tuntui kasvoilla mukavalta. En vielä osaa sanoa, onko näissä naamioissa juurikaan eroja. Mutta iho jäi napakan, kosteutetun ja raikkaan tuntuiseksi. 


Kynsien lakkaamiseen ei ole tahtonut viime aikoina löytyä hyvää rakoa. Nyt päätin ottaa härkää sarvista ja kanaa koivesta. Color Clubin Stuck on you -aluslakka ja Poshén päällyslakka ovat hyviä tuotteita meille, joilla lakka ei pysy millään. Lumenen parin vuoden takainen syyskokoelman kynsilakka taisi tulla tiensä päähän. Sääli, sillä punaruskea sävy on todella ihana. 




Luottotrio Burt's Beesiltä: kookoksinen jalkavoide, lehmäkäsirasva sekä kynsinauhavoide. Näiden käytön jätän aina viimeiseksi, sillä voiteiden koostumus on todella tuhti. En halua jättää rasvajälkiä lattiaan.


Krysanteemit ovat hieman lakastuneita, mutta jotenkin pidän kuolleista kukista. Olen rakastunut Lidlin Apple & Cinnamon -tuoksutuikkuihin. Halpoja ja herkullisen tuoksuisia!


Ei muuta kuin hyvää yötä. Ei ole rauhallisten koti-iltojen voittanutta. 

Chillailumusiikkina toimi muun muassa Nina Simonen "Lilac wine." 



Mitä sinun viikonloppuusi on kuulunut?


4 kommenttia:

  1. Ihanaa fiilistelyä! Mulle tiistai-ilta on sellainen, jolloin teen vartalokuorinnat, hiusnaamiot ja muut extrapuunaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiilistely on elämän suola! :) Olen todennut, että tällaiset puunausillat ovat tärkeitä, olivat ne sitten keskellä viikkoa tai viikonloppuna.

      Poista
  2. Ihanaa fiilistelyä. Diggaan noista sun laseista, samaan aikaan särmikkäät, mutta tuo nenäosa tekee niistä kivan raikkaat ja kevyet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä diggaan ja! Nuo kaksi juttua (särmikkyys JA keveys) olivat hakusessa, hyvä että toteutui! :)

      Poista

Kiva kun kävit!