perjantai 18. elokuuta 2017

Ruusu kasvaa mun sydämessäni

(Vuoden tyhmimmät otsikot -kilpailija!)

Ruusu ja myski. Siinä kaksi tuoksunuottia, joista pidän melko poikkeuksetta. Ruusu on viaton ja romanttinen nuotti, kun taas myski kaikkea muuta. En ole aiemmin törmännyt tuoksuun, jossa ruusu ja myski yhdistyisivät, vaan kerta se on ensimmäinenkin! Voitin Nonnulan arvonnasta Narciso Rodriguezin Fleur Musc -tuoksun (minulla on ollut kummalisen hyvä tuuri arvontojen suhteen. En oikein ymmärrä, miten se on mahdollista. Mutta joskus käy kivasti!), joka on tämän kevään uutuus. Olen aina silloin tällöin nuuhkutellut Narcison tuoksuja, ja olen niistä pitänyt. Ne ovat todella myskisiä, makeita ja naisellisia tuoksuja.


Fleur Musc ei eroa sisaristaan. Se ei ole mikään läpinäkyvä kukkaislapsen tuoksu. Se ei pyytele anteeksi olemassaoloaan vaan tulee ja ottaa paikkansa. Ja samalla se on pehmeä ja lämminhenkinen. Fleur Musc on naisellinen tuoksu isolla ännällä. Se pursuaa naisellista energiaa ja viehätysvoimaa. Kun käytän sitä, minun tekee mieli kävellä keinuvammin ja leikkiä Marilyniä. (Sellaista mielitekoa minulle harvemmin tulee, kuten ehkä joku tietääkin.) Tykkään yhdistää tämän supernaisellisen tuoksun rentoihin farkkuihin ja sotkuiseen nutturaan. Tasapaino, nääs.


Alkutuoksu: punapippuri
Sydäntuoksu: pioni, myski, ruusu
Pohjatuoksu: patsuli, meripihka, orvokki


Tuoksu aukeaa ihollani hieman kitkeränä, mutta kitkeryys väistyy pian muuttuen makeaksi ja hieman puuteriseksi. Haistan tuoksussa myskin ja ruusun lisäksi patsulin ja pionin. Pioni on nuotti josta en niin perusta, se on usein ihollani kitkerä. Mutta se onneksi laimenee nopeasti. Fleur Muscin kesto on keskiverto, mutta se ei katoa iholta kokonaan vaan jää siihen kiinni pehmeänä. En osaa sijoittaa sitä johonkin tiettyyn vuodenaikaan, mutta koska sain sen keväällä ja käytin sitä paljon, liitän sen mielessäni kevääseen. Mutta lämmin ja makea tuoksu sopii myös mainiosti lämmittämään pimeneviä iltoja.


Oletko jo nuuhkutellut Fleur Muscia? Mitkä ovat sinun lempparituoksunuottisi?

PS. Muistahan arvonta! Klikkaa tästä: KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!