torstai 13. heinäkuuta 2017

Elvyttävät yrtit

Ah, seerumit! Olen totaalisen hurahtanut niihin, enkä voisi enää kuvitella olevani ilman. Saatte repiä seerumit irti kuolleista kylmistä käsistäni.

Tällaisen snadisti creepyn aloituksen jälkeen haluan puhua viimeaikaisesta suosikistani. Se on australialaisen Jurliquen Herbal Recovery Advanced Serum. Sain testiin pienen pullon, joka riitti noin kahdeksi kuukaudeksi. Ja miten ihana tämä seerumi onkaan! Se on kaiketi virallisesti anti-aging -tuote, mutta hei, 27-vee. 27. Seerumi lupaa estää pienten juonteiden syntymistä, kosteuttaa sekä lisätä ihon elastisuutta ja hehkua. Se sisältää suojaavia antioksidantteja. Mukavia lupauksia! Juonteisiin en ota kantaa, mutta kaiken muun allekirjoitan.


Seerumi sisältää ihon mikroverenkiertoa parantavaa Wu-Zhu-Yu -uutetta, ikääntymistä estävää persialaista silkkiuutetta sekä persikan lehtiuutetta, joka auttaa ihoa suojautumaan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Lisäksi se sisältää liudan muitakin tehoaineita, kuten luomuruusu- ja kamomillaöljyjä. Siinä ei ole parabeeneja, sulfaatteja tai phtalaatteja. Heitän alle inci-listan niistä tykkääville:

Aqua (Water); Glycerin; Biosaccharide Gum-1; Niacinamide; Propanediol; Saccharide Isomerate; Magnesium Silicate; Squalane; Dicaprylyl Ether; Caprylic/Capric Triglyceride; Cetearyl Alcohol; Albiziajulibrissin Bark Extract; Evodiarutaecarpa Fruit Extract; Carthamustinctorius (Safflower) Seed Oil; Oenotherabiennis (Evening Primrose) Oil; Rosa canina Fruit Oil; Chamomillarecutita (Matricaria) Flower Extract; Althaea officinalis Root Extract; Spilanthesacmella Flower Extract; Rosa gallica Flower Extract; Calendula officinalis Flower Extract; Stellaria media (Chickweed) Extract; Echinacea purpurea Extract; Viola tricolor Extract; Glycyrrhizaglabra(Licorice) Root Extract; Bellisperennis (Daisy) flower Extract; Lavandulaangustifolia Flower Extract; Rosmarinusofficinalis (Rosemary) Leaf Extract; Taraxacum officinale Extract; Sambucusnigra Flower Extract; Menthapiperita (Peppermint) Leaf Extract; Prunus Persica (Peach) Leaf Extract; Foeniculumvulgare (Fennel)Fruit Extract; Carrageenan; Tocopherol; TetrahexyldecylAscorbate; Xanthan Gum; Microcrystalline Cellulose; Sea Salt; Hydrolyzed Soy Protein; Cellulose Gum; Fragrance/Parfum*; CetearylGlucoside; SD Alcohol 40-A (Alcohol Denat.); Phospholipids; Chlorphenesin; Phenoxyethanol; Ethylhexylglycerin; Sodium Benzoate; Citric Acid; Linalool*; Geraniol*; Citronellol*; Eugenol*; Benzyl Benzoate*; Limonene*.

*From Natural Essential Oil (Rose – Rosa centifolia; Chamomile – Chamomillarecutita (Matricaria))


Iho jää seerumin jäljiltä todella kauniiksi. Se imeytyy nopeasti, ja jättää jälkeensä ihanan hehkun. Seerumi on melkoisen juoksevaa, joten saa olla tarkkana, ettei se hulahda altaaseen tai paidalle. Iho ei jää rasvaiseksi tai kiiltäväksi, ja jopa vähän tuhdimpi kasvovoide imeytyy moitteettomasti seerumin jälkeen. Tuotteen tuoksu on aika luomukosmetiikkamainen, mutta itse pidän sitä miellyttävänä. Jurlique on estetiikaltaan minua kovasti viehättävä brändi, pakkaukset ovat suloisia. Valitettavasti heitin pahvisen paketin menemään, mutta uskokaa minua, se oli todella kaunis romanttisine kukkaiskuvineen. Ainoa miinus on tuotteen tyyris hinta: tsekkasin eri nettikaupoista, ja hintahaarukka on 50-60 euroa. Varsinkin opiskelijabudjetti rajoittaa aika paljon. Mutta uskon ehdottomasti tulevani hankkimaan seerumia jossain mutkassa, sillä se on todella ihana. Jurliquen saatavuus Suomesta on hieman nihkeä. Muistelin, että sitä on jossain vaiheessa myyty Stockmannilla ja/tai Sokoksella. Ilmeisesti se on sittemmin poistunut valikoimista. Valistakaa, jos olen väärässä!

Onko Jurlique tuttu?

Tuote saatu

8 kommenttia:

  1. On tuttu, ruusuvesi ja muut Jurliquen mistit on ahkeraan käytössä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitäkin himoan, vaikka mistit eivät muuten kuulukaan rutiiniin..:D

      Poista
  2. Mä en ole käyttänyt mitään Jurliquelta, ehkä juurikin siksi, että saatavuus ei ole se kaikista helpoin :P Mutta merkki kyllä kiinnostaa erityisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hassua, että Jurlique vaan katosi hyllyiltä. Heräsin aivan liian myöhään. Onneksi netistä saa tilattua, mutta ei se ole sama!

      Poista
  3. Jurliquen saatavuus on kyllä aika heikkoa. Olen joskus päässyt jotakin tuotetta kokeilemaan näytteen verran, mutta en ole jaksanut täysikokoisen perässä lähteä juoksemaan;)
    Ulkoasu on tosi kiva, mutta hintataso ei;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu vähän, että aina kun ihastuu johonkin tuotteeseen, on sen valmistus lopetettu tai se on liian kallis..:D

      Poista
  4. Jurlique on nimeltä tuttu, mutta olen jotenkin ajatellut että se on menneen talven lumia koko brändi :D Mutta se onkin näköjään vielä olemassa (hiljaa ja piilossa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemassa on! Harmi vaan, että tuntuu hieman hiljentyneen, sillä ainakin tämän seerumin ja parin näytteen perusteella tosi kivoja tuotteita.

      Poista

Kiva kun kävit!