tiistai 11. huhtikuuta 2017

Boho

 Huikkaan nopsaan pari ihan huikeaa tuotetta. Minulla ei juurikaan ole kokemusta luomuvärikosmetiikasta, mutta nämä kolme ovat yllättäneet minut todella positiivisesti. Kyseessä ovat ranskalaisen Bohon huulipuna, meikkivoide ja kynsilakka.  Sain ne Nonnulan goodiebagista, ja huulipuna sekä kynsilakka ovat olleet tehokäytössä siitä asti. En ole aiemmin saanut aikaiseksi kirjoitella niistä, mutta korjataan asia heti.


Kynsilakka, sävyssä Nymphe, on ihana vaaleanlila lakka. Se peittää jo yhdellä kerroksella, ja lopputulos on kiiltävä ja kaunis. Lakan kesto yllätti minut, sillä en odottanut paljoa kynsilakalta, jossa on 81% kasviraaka-aineita. Se kestää kynsilläni muutamia päiviä nättinä, mikä on ennätysellistä mille tahansa kynsilakalle.  Bohon kynsilakat ovat ns. 7free -lakkoja, eli ne eivät sisällä seuraavia allergisoivia aineita: tolueeni, formaldehydi, diputyyli, ftalaatti, formaldehydihartsi, parabeeni, ksyleeni ja kamferi. Lakka on myös vegaaninen. En yleensä lämpene tällaisille sävyille, mutta jotenkin tällainen vaalea, hiukan harmaasen taittava lila on todella herkullinen. Se on neutraali ja söpö, olematta liikaa kumpaakaan. Se tuo mieleeni syreenit. Lisäksi kynsilakan pullo on ehkä maailman kaunein. Lasinen pullo ja harmaa puinen korkki, ah.

Leikkuulauta alla on isäni kädenjälkeä.


Bohon meikkivoide on kiinteä ja pakattu somaan pahviseen purnukkaan. Itselläni on sävy Beige Dore, joka on melkoisen tumman näköinen pakkauksessa. Uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan Salkan rohkaisemana. Yllättäen sävy ei ollutkaan liian tumma. Se tekee ihostani päivettyneen näköisen, muttei kuitenkaan överioranssia. Veikkaan, että kesällä sävy toimii vielä paremmin. Voiteen koostumus on miellyttävä. Sitä saa hieman työstää iholle, koska se on kiinteää. Mutta kun se asettuu iholle, lopputulos on kaunis ja kuulas. Ei liian peittävä, ei liian läpinäkyvä. Iho on tasaisen ja kosteutetun näköinen. Puuteroin kyllä, mutta kevyesti. Kraateriseen nenääni levitän voiteen stippling siveltimellä (koska stipplaus on parasta, vai mitä se onkaan...) Kestossa  ei ole moittimista. Minulla ei mikään meikkivoide kestä 48:aa tuntia, eikä tarttekkaan. Lisäksi tämän kanssa ei tarvitse käyttää erillistä peitevoidetta. Najs. Meikkipuuterin päävaikuttavat ainesosat ovat auringonkukka, kandelillavaha, aprikoosiöljy ja -vaha, greipin eteerinen öljy ja oliiviöljy. Kuvissa muuten korostuvat juonteet ja huokoset, luonnossa naamani ei näytä ihan noin rivolta... (Seliseli.)



Huulipuna sävyssä Groseille on marjaisen pinkki mattapuna. Se sisältää 100 % luonnonaineita, ja 81 % sen raaka-aineista on luomua. Sävy on todella kaunis ja monikäyttöinen, ja se viihtyi huulillani viime kesänä melkein päivittäin. Se peittää, kosteuttaa ja kestää. Se ei ole täysin matta, vaan ennemmin himmeä. Juuri tällaisista koostumuksista minä pidän! Väri freesaa naaman kuin naaman. Puna tuoksuu vienosti sitruksiselta. Se pysyy huulilla hyvin, ja kuluu kauniisti. Ainoa miinus on pakkaus: pahvinen hylsy on viehättävä, mutta löystyy nopeasti, eli punaa kannattaa säilyttää huolella, ettei kansi irtoa. Sama ongelma on meikkivoiteen kanssa. Harmi. Veikkaan, että huono pakkaaminen vaikuttaa myös säilyvyyteen. Tykkään Bohon ajatuksesta välttää ylipakkaamista, mutta design vaatisi pientä hiomista, mielestäni.



Joko Boho on tuttu? Merkillä on tosi kauniin sävyisiä tuotteita. Tsekiditsek!

Tuotteet saatu

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Odotan kovasti, että iho saa vähän sävyä. Tai sitten pitää vaan hakea hiukan vaaleampi sävy..:D

      Poista
  2. Kynsilakan vaalea lila on ihana sävy. Sävy sopii hyvin myös luomiväreihin ja huulipuniin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Yllättävän neutraali kynsillä käytettynä, siksi sopii kaikkeen ja kaikkialle. Luomivärejä tuossa sävyssä en oikein vielä osaa käyttää..

      Poista
  3. Onpa upea sävy tuossa punassa, mulla on pari Bohon kynsilakkaa ja ne ovat ihan huippuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin ihana! Ja tuntuu huulilla ihanalta! Oispa tuo pakkaus vähän parempi...

      Poista

Kiva kun kävit!