perjantai 19. helmikuuta 2016

What's going on, eli blogimasis ja kiire

Jou! Postaustahtini on ollut vähän harvanlaista. Täällä päässä on aika paljon meneillään, joten aikaa blogin kirjoittamiselle ei oikein ole. Tai no, mielialan laskun myötä kirjoitusintokin on vähän matalalla. Tältä siis tuntuu blogimasis! No, jos nyt pari viipaletta viime viikoista. Olen hengissä.


Kuten sanoin, mielialani on ollut hieman riipuksissa, joten kaikki lohduttava ja piristävä on ollut tarpeen. Olen kuitenkin (sangen epäonnistuneesti) koittanut välttää sokeria, mutta Goodion Chai-raakasuklaa... Omg. Kyllä kiitos.



Musahommia olen painellut ainakin vähän. Käväisin Turussa laulamassa synkkiä murhaballadeitani. Jos joku on seurannut Instatiliäni, ei varmaan ole jäänyt huomaamatta Myytin puuhailut viime aikoina. Pelimusaprojekti edistyy ja käväisimme voittamassa lauluyhtyekilpailun Vantaalla. Ihan ok.


Suhe Live julkaisi uuden ep:n. Se on ihan mahtava, kuuntele vaikka: KLIK! (Vaikket diggailisi hengellistä musaa, kannattaa antaa tälle mahdollisuus ihan vaan vinhojen synasaundien takia.)


Söin sushia. #blessed


Ja meikkimasis kaupanpäälle! Olen kulkenut melko luomuna viime viikot, sävytettyä päivävoidetta, huulirasvaa ja kulmageeliä on kulunut. Kuvassa olen jaksanut lisätä ripsaria, poskipunaa ja hohtopuuteria (alan hiffata hohtotuotteiden hohdon!) Ihoni näyttää tässä vähän oudon hyvältä, syytän kameraa. Simpsonit-paitaa en käytä kotiovien ulkopuolella, ei huolta.


Ikean Trensum-peili on parantanut elämänlaatuani huomattavasti. Vihdoinkin peili, josta näkee ja jota ei tartte pitää kädessä. Jee. Plus ilme, se on ns. priceless. Meikkien joukossa luonnollisesti Herbamare ja appelsiini.


Nyt olen hiihtolomalla vanhempien hoivissa, ja tänään sain armottoman luovuuspuuskan. Piirsin useita tunteja, pitkästä aikaa. Oli ihanaa vaan päästellä höyryjä paperille, vaikka taidot ovat aika tavalla ruosteessa. Hyvien ja laadukkaiden kynien kanssa on kuitenkin ilo paskarrella, taide on välineurheilua.

Semmossi. Toivottavasti kirjoitusintoni palailee, on minulla oikeasti juttuja tulilla, ainakin ostoksista, koruista ja parista tuoksusta. Bide with me, lemmikit!<3

Tehosoitossa on ollut kaikenlainen kasarimusa, koska suuret tunteet. Esim. The Jetsin Crush on you on mahtava.


8 kommenttia:

  1. Ikean Trensum -peili täälläkin käytössä, ihan ehdoton! :)

    VastaaPoista
  2. Mums, nyt rupesi tekemään mieli raakasuklaata! Olen vuoden alusta ollut
    dieetillä, ja makeat herkut kummittelevat jo unissakin. Noh, ensi viikolla
    lähdetään lomalle Espanjaan, siellä en kyllä suostu laskemaan kaloreita,
    aion nauttia niin makeista kuin suolaisistakin herkuista hyvällä omallatunnolla.
    Ihanaa lomaa sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kuulostaapa ihanalta! Lomalla kuuluu nauttia herkuista, itsekin juuri äidin lihapatojen äärellä nautin hyvästä sapuskasta!;)
      Oikein hauskaa ja lämpöistä lomaa!

      Poista
  3. Mitäs kaikkea omia lemppareita bongasinkaan, Tanssimuki, Lumenen CC, Sushi, suklaa. <3 Kevättä kohden, toivon että pian helpottaa, alhoa pukannut täälläkin, mutta valo auttanut jonkin verran.

    Halauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kaikki omia lemppareita ja! Tanssimuki on kyllä maailman kauneimpia kuppeja!

      Toivon ja että aurinko helpottaa oloa. Joskus mieli on maassa, se on vaan osa elämää. Onneksi on hyviä asioita ympärillä.

      Takaisin!<3<3

      Poista

Kiva kun kävit!