torstai 7. tammikuuta 2016

Joulukalenterin salat

Smykkitytöltä saamani kosmetiikkajoulukalenteri piti sisällään ihania juttuja! Pari tuotetta annoin heti eteenpäin, eli niitä ei tässä näy. Kyseessä olivat Carmexin huulirasva ja Lanvinin Jeanne Lanvin -pikkutuoksupullo.


Kuvassa näkyvät lähes kaikki tuotteet, tajusin kuvan ottamisen jälkeen, että siitä jäi ulos Vitaliksen huulirasva. Nappasin esille muutaman lempparin.


KC:n No Nothing Multispray-muotoilusuihke. Tuoksuton, muttei suinkaan tehoton muotoilija hiuksille. Antaa tosi hyvän pohjan kampauksille ja tuuheuttaa, muttei lähmästä. Tyks!

Kenzo Flower in the air Edt. Hajuvedet ovat aina kivoja. Tämä on kiva ja helppo kevättuoksu.


Smashbox Photo finish -mattaprimeri. En ole vielä ehtinyt korkata tätä, mutta odotukseni ovat korkealla, koska tätä hehkutetaan niin paljon.

Sephora luomivärinappi, sävy n60 Diamonds are forever. Kostealla siveltimellä levitettynä ihan huikean hopeinen luomiväri. Sopi joulunajan meikkeihin kuin punainen nenä Ruudolfille.

Benefitin Sugarbomb-huulikiilto, sävy Ultra plush. Loistava arkikiilto.


Kalenterista paljastui huima määrä erilaisia hohtotuotteita: Benefitin Sunbeam ja Girl meets pearl, Yves Rocherin Sculpting Glow enchancer, Narsin Orgasm-illuminator ja Lieracin Luminescence Illuminating serum.  En oikein osaa käyttää hohtotuotteita, mutta alan opetella, koska nämä ovat kaikki niin herkullisia.



Kiitos Smykkityttö, tämä oli ihan huikean kiva juttu. Jokainen aamu alkoi riemukkaasti!

8 kommenttia:

  1. Ihana joulukalenteri! <3 Kirpsakkaa maanantaita Fanni <3

    VastaaPoista
  2. Oho, en edes tajunnut tätä hohtotuoteasiaa! Yritin pitää samantyyppiset tuotteet minimissään, mutta nyt meni vähän ohi. Nää on siis kaikki sellaisia joista itseltäni löytyy tuplia. :D Kiva kuitenkin kun tykkäsit!

    VastaaPoista
  3. Tosi paljon ihania tuotteita, esim. tuota Smashboxin primeria olen halunnut kokeilla jo pitkään :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!