lauantai 24. lokakuuta 2015

Depravity

Pikaisesti lauantain naama. Teki mieli tehdä kunnon kissarajaukset ja maalata huulet jollain luonnottomalla. Nappasin käsiini Makeup Revolutionin Salvation Lip Lacquerin sävyssä Depravity, joka on ihan huikean värinen pastelliliila.



Ainoa miinus punassa on sen heikko pysyvyys. Se murustuu huulille tosi nopsaan, jos esimerkiksi syö tai juo (tai hymyilee.)



Kamera ei muutenkaan ollut ystäväni tänään. Jotenkin kaikki näyttää vähän suttuiselta, vaikka luonnossa naama on ihan siisti. No jaa, potato tomato. Näillä mennään.

Päivän biisi on ihan huikean The Twilight Sadin "There's a girl in the corner." Enjoy!


Leppoisaa lauantaita! Meikä lähtee keikkailemaan.


4 kommenttia:

  1. Ihana! Sitten ei kannata hymyillä, mee totisena vaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Joo, menin Kim K:na hetken, kunnes tajusin, etten kehtaa mennä kirkkoon laulamaan tämän värisenä, joten putsasin huulimeikin pois..:D:D

      Poista
  2. Olen niin vanha ettei nämä siniset jutut aukene, mutta on meillä sininen Nyxin huulipuna ja pikkutytöt tykkää, Halloween discoonkin tulee loistavat huulet. Karmeaa olla niin pihalla ja jämähtänyt jonnekin 90-luvulle.

    Ihanaa alkanutta viikkoa Fanni ihanuus, oli niin kiva nähdä livenä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun ensimmäinen huulipuna oli vihreä joskus kultaisella 90-luvulla! Mutta ei kaikki "trendit" aukene kaikille, ei se meinaa että olisi jämähtänyt!;)

      Samaa toivottelen Tiia! Ja oli tosiaan!<3

      Poista

Kiva kun kävit!