maanantai 5. lokakuuta 2015

Chocolate rain

Rakastan ruskeaa huulipunaa! Se sopii syksyyn kuin kuuma (Cointreaulla terästetty) kaakao käteen. Se on samalla neutraali ja kuitenkin statement.  Olen käyttänyt jo vuosia eri sävyisiä ruskeita punia, mutta vasta nyt nappasin kokoelmiini oikeasti tumman ruskean punan.



Puna on niinkin proosallisesta paikasta kuin H&M. Sävy on 008 Hot Cocoa. Meuhasin jo lafkan uudistuneesta kosmetiikkaosastosta, ja meuhaan vähän vielä: tämä huulipuna on kultaa. Pigmenttinen, pitkäkestoinen, just sopivan kermainen ja väri saa täydet pisteet. Ja hintakin on jees, kympillä saa laadukkaan huulipunan. Kannattaa katsastaa ne muutkin värit.


Kuvissa puna muuttuu punaisemmaksi kuin se oikeasti on. Tein punan pariksi simppelin silmämeikin L'orealin La palette nude -paletilla. Vetelin kasvoille hieman valoa Joe Blascon highlighterilla. (Molemmat saatu.) Pienet siivet vetäisin Essencen vedenkestävällä eyelinerilla, joka on muuten the shit.


Aurinkoa maanantaihin! Meikä lähtee töihin Stockkalle. Keskiviikkona alkaa Hullarit! Whii!

6 kommenttia:

  1. Ihana meikki, puna sopii sulle täydellisesti. Itse myönnän olevani aika arka ruskeiden kanssa, jotenkin se ysäri kolkuttelee edelleen liikaa takaraivossa. :D Toisaalta olen iholtani aika masentavan hankala, eikä ruskea puna näytä naamallani kovinkaan tehokkaalta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, ysäri on sulle sama kuin mulle 2000-luvun eka vuosikymmen. En ole valmis niihin juttuihin..:D Tällainen tummanruskea voi näyttää helposti tunkkaiselta, mutta runsaasti poskipunaa vaan!:)

      Poista
  2. Munkin mielestä tämä sopii sulle hyvin etenkin punertavien hiusten kanssa, mutta itselleni voisi olla vähän vaikeampi kuvitella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaisen tukan kanssa sopii yllättävän moni huulipunasävy! Mutta uskon kyllä siihen, että kaikille löytyy jokaisesta sävyperheestä se oikea!:)

      Poista
  3. Eiks ookin Hennesin huulipunat hyviä ;P Sen verran "kalliita" silti, ettei viitsi montaa kerrasta ostaa :S

    VastaaPoista
  4. No on! Eihän nämä ihan halpoja sikses olekaan, mutta edullisia laatuunsa nähden! ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!