torstai 6. elokuuta 2015

WOW!

Tilasin Makeup Revolutionilta kolme kynämuotoon pakattua The WOW-stickiä. Ne ovat superpigmenttisiä mattapunia, ja lupaavat pitkäkestoisuutta ja helppoa levitystä.


Tilasin sävyt Atomic, Call me ja Maria. Ja tosiaan, jokainen sävy on superpigmenttinen. Kestokin on aika hyvä, tosin mikä tahansa rasvainen ja öljyinen sulattaa punan pois huulilta. Sitä voi olla vaikeaa levittää uusiksi, ja varsinkin Maria osoittautui haasteelliseksi. Kun se kerran oli levinnyt pitkin pieliä, ei sitä saanut levitettyä uusiksi siististi. Ja jos huulet ovat vähänkin kuivat, puna tarttuu kuiviin kohtiin ja näyttää tosi pahalta, mikä oikein korostuu, kun puna on tumma.


Atomic on superkirkas oranssi! Todellinen huomioväri, joka todennäköisesti hohtaa pimeässä ja toimii heijastimena, eh eh. 


Call me on ihana puhdas tomaatinpunainen, joka todennäköisesti sopii kaikille. Rakastan maalata huuleni punaisiksi nyt kun olen päässyt yli punahuuliongelmastani. Call me on näistä kolmesta liukkain.


Maria on upea viininpunainen, mutta kuten näkyy, sitä on hankala saada huulille siististi. Jos alle muistaa levittää vähän huulirasvaa on lopputulos siivompi. Mutta ah, miten kaunis se on. Tummat huulipunat vaan huutavat nimeäni.

Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen puniin, sillä rakastan mattahuulipunia. Ne ovat toki kiiltäviä punia haasteellisempia, mutta lopputulos on parhaimmillaan enemmän kuin vaivan arvoinen. Hintaa yhdellä punalla on 4,25 €.

Matta vai kiiltävä? 

8 kommenttia:

  1. Oo, upeita! Call Me taitaa olla ehdoton lempparini, vaikka muutkin on makeita. :) Itse tykkään, että on vähän kiiltoa, mutta käytön mattojakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiilto on kyllä anteeksiantavampi ja just siksi helpompi. Ja ehkä vähän mukavampi huulillakin. Mutta kun matta on vaan niin kaunista..:)

      Poista
  2. Oih, tuo Maria! Tykkään kyllä mattaisista ja hillityn kiiltävistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin kaunis. Vielä kun osaisi levittää sen nätisti.. :D

      Poista
  3. Ei liity tähän postaukseen mitenkään (vaikka aivan ihania huulipunia ovatkin nämä), mutta sulla on samanlaiset silmälasit kun mulla ja ne on niiiiiiiin hyvännäköiset sulla! itse tykkään niistä aivan sikamaisen paljon, mutta ne näyttää mulla jotenkin ihan pöntöltä :(

    -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos! Sulla on hyvä maku!;) Mä luulen, että ne näyttävät hyvältä sullakin. Mulla kesti hetken tottua näihin, kun ovat niin massiivisen isot, mutta nyt en vois kuvitella olevani ilman. Rohkeasti vaan, nämä lasit on just ihanan statement. Parita kirkkaan huulipunan kanssa, ihan varmaan näyttää coolilta!:)

      Poista
  4. Oi, niin ihania sävyjä! Kelpuuttaisin itsellekin, ehdottomasti! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Ja hintakin on niin olematon, että näitä voi hamstrata useammankin. Kannattaa! ;)

      Poista

Kiva kun kävit!